Tihana Harapin Zalepugin elegantna u tamnim tonovima

Davor Višnjić/PIXSELL
U utorak 3.veljače u Galeriji Karas, otvorena je izložba fotografija o predstavi „Vučjak“ fotografkinje Mare Bratoš. Osim same fotografkinje koja se pojavila u elegantnom crno bijelom izdanju, kose uvijene u retro uvojke koji su sad veoma IN, svojom elegancijom osvojila je i Tihana Harapin Zalepugin.
Vidi originalni članak

Tihana nikad ne iznevjeri svojim modnom izborima, što je i za očekivati, s obzirom na njeno iznimno poznavanje mode. Ljubiteljica jednostavnih krojeva i crne kao it modne boje, Tihana se i ovaj put obukla u sličnom stilu. Uske crne hlače i gustu dolčevitu u istoj boji podignula je jednostavnom bijelom ogrlicom i čupavim prslukom u bijelim i crnim tonovima. Ispod prsluka, nazirao se se tanki crni kardigan.

Tihana je tako na najbolji način nosila dva hit zimska detalja. Čupavi duži prsluk koji je odličan, ne samo jer podigne svaku kombinaciju, nego i zato jer jer iznimno topao, što ga čini veoma praktičnim. A što se tiče drugog zimskog detalja, to je svakako slojevito odijevanje i kombinacija dužih i kraćih odjevnih predmeta u usto vrijeme. Slojeve i različite dužine ponekad je  teško uskladiti. No, Tihana zna kako se to radi.

Cijelom looku bili su dovoljni: ležerna crna torba, causal kožne čizme na petu,  decentni make up i jednostavna frizura. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr