Teško je bilo skrenuti pogled: poduzetnica Tatjana Dragović Zagrebom je prošetala u mikro haljinici

Instagram/@marianne_theodorsen Tatjana Dragović
Vidi originalni članak
  • Poduzetnica Tatjana Dragović doista zna kako modnom kombinacijom privući pažnju
  • Poglede je ovoga puta mamila prošetavši centrom Zagreba u bijeloj kratkoj haljinici
  • Za svoj izgled prikupila je niz komplimenata poznatih dama s domaće estrade

Sunčani jesenski dani mnoge su dame nagnali da iz ormara izvuku kraće odjevne komade. Jedna od njih je i bivša manekenka te poduzetnica Tatjana Dragović, koju smo u središtu Zagreba zamijetili u bijeloj boho haljinici. Riječ je o kratkom modelu ukrašenom čipkom apliciranom oko visokog ovratnika i na rubovima haljine. Ovaj odjevni komad krase i dugi voluminozni rukavi.

Beauty Tatjana Dragović pohvalila se novom bojom kose, a posebno seksi look naglasila je dugim šiškama

"Ma ti si sve", "Super", "Prelijepa", "Tko zna, zna", "Top", samo su neki komplimenata koji su joj na račun njezina izgleda i modne kombinacije udijelili pratitelji. Tatjaninu posljednju fotografiju na društvenim mrežama nisu propustile prokomentirati ni brojne osobe iz domaćeg javnog života, uključujući pjevačicu Jelenu Rozgu, poduzetnicu Lejlu Filipović i voditeljicu Fani Stipković.

Lejla Filipović najavila vlastiti blog, a evo što ćeš moći pronaći na njezinoj platformi

P.S: Komade u bijeloj boji nepravedno vežemo isključivo za (pro)ljetne mjesece. Bijeli odjevni komadi, kao i obuća, jednako će biti atraktivni i ove jesenske sezone. Bijele haljinice ipak ćemo ostaviti po strani, no u žižu dolaze predimenzionirane košulje, kardigani i puloveri izvedeni u ovoj neboji.

Posjeti Miss7.24sata.hr