Taylor Swift pojavila se na MTV Awards u koma haljini. Ne, u Koma haljini i baš je super

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Na jučerašnjoj dodjeli MTV European Music Awards Taylor Swift je zablistala i kao višestruka pobjednica, dobila je nagradu u 4 kategorije, i u modnom smislu
  •  Haljina od metalne mreže s velikim smaragdno zelenim kristalima pobrala je lovorike
  • Istaknula se i voditeljica Rita Ora, a tri modna promašaja prepoznali smo u Barbie rozoj boji

Na jučer održanoj dodjeli nagrada MTV European Music Awards u Düsseldorfu, što se modnih izdanja glazbenika i glazbenica tiče, opet je bilo svega i svačega. Zvijezda večeri, ne samo po svom glazbenom statusu nego i odabirom zanimljive haljine bila je, po našem skromnom mišljenju, Taylor Swift. Inače velika ljubiteljica mačaka - nema veze s temom, ali sjetili smo se.

Taylor se pojavila haljini na tanke naramenice, uskog, točnije pripijenog body kroja u gornjem dijelu, no ono što je čini zanimljivom jest donji dio, metalna mreža povezana velikim smaragdno zelenim kristalima. Koja potpuno otkriva Taylorino tijelo od struka naniže, ali nije nimalo vulgarna. z

Life&style Taylor Swift zamalo je glumila u 'Sumrak Sagi', redatelj ju je odbio zbog samo jednog razloga

Riječ je o haljini brenda David Koma čije večernje haljine su nam super, otkačene, često s metalnim i kristalnim aplikacijama. Uz njih je Taylor nosila plišane sandale Giuseppe Zannotti. A osim nje, na dodjeli nagrada istaknule su se još neke dame, neke dobrim, a neke, hm, manje dobrim kreacijama.

Rita Ora

Rita Ora koja je sa svojim dragim, novozelandskim redateljem i glumcem Taikom Waittitijem bila domaćica događanja odjenula je čipkastu, dosta prozirnu i smiono izrezanu kreaciju Elli Saab. Haljina ili kombinezon, teško je reći.

Ava Max

Ava Max odlučila se za pomalo paunovsku (ne podsjeća li ovaj raskošni šlep s ružama pomalo na paunov rep, s karakterističnim "očima"?) i dobila dosta komentara. Kakvih? Pogodi. Zanimljiv je godnji dio poput grudnjaka, s kožnim naramenicama. 

A sada... tri stajlinga koja nisu dobila puno pohvala. Da se tako izrazimo. Hm, i sva su tri vezana uz roza boju. Djevojke su pogodile trend, barbiecore, ali promašile sve ostalo.

Elizabeth Varela

Ayanna

Moda MTV nagrade obilježila kreacija Juraja Zigmana koju je nosila poznata američka pjevačica

Lauren Spencer Smith

Posjeti Miss7.24sata.hr