T-shirt za muškarce sa stilom

Dubrovačka modna dizajnerica Ivana Barač predstavlja jedinstvenu kolekciju majica Slike duše kampanjom u kojoj glavnu ulogu ima proslavljeni zlatni vaterpolski reprezentativac Maro Joković. Dizajnerica ovog četvrtka žensku kolekciju predstavlja na modnoj manifestaciji Fashion.hr.
Vidi originalni članak

Slike duše kolekcija je jedinstvenih majica modne dizajenrice Ivane Barač. Crpeći inspiraciju iz bezvremenske savršenosti Cvijeta života, dizajnerica ispituje odnos između duhovnog i materijalnog, same materije odjeće koja je opipljiva i samim time prepoznatljiva. Majice osim geometrijskih oblika imaju otisnute i motivacijske poruke: recapturing the spark, DNA of the soul, diamond in the rough, revealing the concealed, casting yourself in a favorable light, thought into action.

“Naš duh je naša sloboda, a ovaj je motiv izvan hermetičnih materijalnih kalupa koji nam zamagljuju percepciju i otupljuju osjetila. On je simbol koji nam otvara širinu istinskih doživljaja i punoću svijesti u kojima nismo glazbala, nego dirigenti!” – izjavila je dizajnerica Ivana Barač.

Zaštitno lice kampanje je zlatni olimpijski vaterpolist i igrač VK JUG CO Maro Joković kojem je ovo prvo modno iskustvo a o kolekciji je izjavio: “Kolekcija je zaista nadahnjujuća. Inspirativni motivi na majicama potiču nas na promošljanje i zaista sam oduševljen i počašćen da upravo ja predstavljam ovu kolekciju. Ovo mi je bilo prvo modno snimanje, a zahvaljujući savjetima fotografa Gorana Matijašeca i opuštenoj atmosferi uživao sam u potpunosti.”

Linija majica, kratkih i dugih rukava, dolazi u četiri boje: crna, bijela, smeđa i siva. Majice sa printom Cvijeta života biti će u prodaji ekskluzivno od travnja. 

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr