Sviđa ti se životinjski uzorak, ali ne želiš pretjerati? Odaberi jednu od ove 3 Stradivarius torbice

Stradivarius
Vidi originalni članak
  • Iako je životinjski uzorak sada već posvuda i potpuno nam je normalno vidjeti ga i na odjevnim komadima poput hlača i bluzi, nekada ga ipak želimo nositi mrvicu umjerenije 
  • Idealno rješenje su modni dodaci sa životinjskim uzorkom koji će outfitu dati poseban 'touch', ali bez pretjerivanja 
  • Prvenstveno mislimo na torbice. Osobito one tri koje smo pronašli u Stradivariusu i to ne samo u najpopularnijem leopard uzorku 
  • Pročitaj također: Zara, Stradivarius, H&M, Bershka... Nema high street brenda koji nema leopard hlače ove jeseni

Životinjski uzorci ove su godine jedan od najhot trendova i preplavili su apsolutno sve, od odjeće i obuće do modnih dodataka... U svemu je najviše prevladao leopard uzorak, ali našli su se tu i pokoja zebra, tigar i zmija, a sada po novom, zahvaljujući kaubojskom chicu, i - krava. Svi ovi uzorci, ovisno o tome na kojim se komadima nalaze i u kojoj mjeri, mogu tvoriti odlične street style, ali i nešto ozbiljnije kombinacije s kojima ćeš pokazati svoju odvažnu stranu. 

No, ako životinjski uzorak koji prevladava u cijelom outfitu, ipak još nije unutar tvoje zone komfora, ali svejedno želiš biti trendy i krenuti malim koracima, savjetujemo ti da se odlučiš na torbicu ovih uzoraka. Stradivarius ima tri koje će biti odličan izbor. 

Ova Stradivarius torbica s leopard uzorkom odličan je izbor za svakodnevne prilike, ali i one nešto ozbiljnije prvenstveno zato jer crna boja na tijelu torbice i na ručki savršeno umiruje životinjski uzorak. Dodatnu dozu ozbiljnosti i elegancije joj daju zlatna kopča i zlatni lanac s kojim ju možeš nositi i preko ramena. 

Ova je torbica nešto odvažniji komad jer njome leopard uzorak prevladava u potpunosti, a odlično ga upotpunjuju srebrni lanac za nošenje preko ramena te srebrne zakovice koje su naredane po cijelom rubu torbice. 

Ako leopard uzorak nije tvoj đir, možda ćeš zavoljeti onaj kravlji. Zahvaljujući povratku boho chica, vratio se i ovaj uzorak, a mi moramo reći da nemamo ništa protiv. Osim neobičnog uzorka, ovu torbicu jako zanimljivom čini i velika kopča koja nas podsjeća na kaubojsko remenje. 

Posjeti Miss7.24sata.hr