Sve modne kombinacije Kate Middleton kojima je odala počast princezi Diani

profimedia Kate Middleton
Vidi originalni članak
  • Vojvotkinja od Cambridgea često odaje suptilnu počast svojoj pokojnoj svekrvi
  • Kao supruga budućeg engleskog kralja, vojvotkinja od Cambridgea nerijetko nosi modne kombinacije slične onima koje je nosila i pokojna princeza Diana, princeza od Walesa
  • Pogledaj kada je sve Kate odjećom podsjetila na Dianu

Iako se nikada nisu upoznale, princeza Diana i Catherine, vojvotkinja od Cambridgea, imaju više toga zajedničkog od vjenčanja u obitelji Windsor. Kao i njezina pokojna svekrva, Kate ima odličan modni ukus za koji sve češće dobija pohvale. 

Katein živahni komplet, s velikim gumbima Catherine Walker, još je jedan primjer njezina divljenja Dianinoj garderobi. Kate ga je prvi put nosila na Novom Zelandu 2014., a potom ponovno na proslavi Dana Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji, podsjetivši na Dianin outfit iz 1989. godine.

Diana na utrci Royal Ascot u Ascotu u Engleskoj 15. lipnja 1988, vojvotkinja od Cambridgea četvrtog dana Royal Ascota 2022.

Kate Middleton nedavno je odala počast stilu princeze Diane na crvenom tepihu i premijeri James Bonda. Dok je vojvotkinja Kate hodala crvenim tepihom uz princa Williama kako bi gledala posljednji film Daniela Craiga u ulozi Bonda, nismo mogli ne primijetiti sličnosti između Kateina blještavog odabira i haljine koju je nosila princeza Diana 1985. na premijeri Bondovog filma "Pogled na ubojstvo".

Princeza Diana 1997. godine u haljini boje lavande; Kate Middleton u Emiliji Wickstead 2017. godine.

Vojvotkinja od Cambridgea nekoliko je puta nosila haljinu Alessandre Rich s ovratnikom, koja je prethodno viđena na službenim obiteljskim portretima princa Charlesa za sedamdeseti rođendan. Veoma je nalik stilu koji je nosila princeza Diana 1985. godine koju je nosila u palači Kensington. 

Kate Middleton podsjeća na princezu Dianu na ceremoniji dodjele ordena podvezice 2019. godine, koja je održana u dvorcu Windsor.

Hlače koje je obožavala princeza Diana ponovno osvajaju ljubiteljice mode

Vojvotkinja od Cambridgea izgledala je divno u ružičastoj haljini s cvjetovima dok je 5. rujna 2019. odvozila princezu Charlotte na njezin prvi dan škole, haljina je sličnoga kroja koji je princeza Diana nosila kada je 1992. dovezla princa Harryja u školu.

Kate Middleton izgledala je besprijekorno u bijeloj haljini na jedno rame dizajnera njezine vjenčanice Alexandera McQueena. Vojvotkinja je svoju haljinu dopunila svjetlucavim parom Jimmy Choo salonki. Princeza Diana nosila je sličnu haljinu na jedno rame 1991. godine.

Diana u ružičastoj haljini na točkice u Perthu 1983., a Kate u kreaciji slične nijanse Alexandera McQueena na Trooping the Colour 2017.

Vojvotkinja Kate gotovo je potpuno kopirala Di s blejzerom i odgovarajućom plisiranom midi suknjom za posjet Škotskoj 24. svibnja 2021. Jedina značajna razlika u njihovom izgledu: princeza Diana nosila je svoju verziju odjeće iz 1992. s plavim salonkama, dok je Kate odabrala smeđe salonke od brušene kože.

Diana u elegantnom bijelom odijelu s peplum topom u Royal Ascotu u lipnju 1986.; Kate nosi peplum haljinu Alexandera McQueena.

Diana posjećuje Westminster u lipnju 1990.; Kate posjećuje Stephen Lawrence Center u Londonu u ožujku 2015. 

Diana u bijelo-zlatnoj admiralskoj haljini Catherine Walker tijekom posjeta Surreyu 1987.; Kate u nautičkom looku s potpisom Alexandera McQueena tijekom posjeta Bletchleyu 2014.

Moda Možemo sanjati: Svjetlucava balska haljina Kate Middleton je sada u prodaji, cijena ne iznenađuje

 

Posjeti Miss7.24sata.hr