Krenuo je 'Supertalent', a Maja Šuput nije podbacila: počastila nas je novom bojom kose i odličnim lookom!

Instagram @majasuput
Vidi originalni članak

U nedjelju, 29. rujna, započela je nova sezona popularnog showa 'Supertalent'. Kako su najavili članovi žirija, Martina Tomčić, Maja Šuput, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek, nova sezona će biti prepuna iznenađenja, a jučer smo vidjeli i jedno od njih. Pao je prvi zlatni gumb, osvojio ga je Matija Petrić zahvaljujući svom pjevačkom umijeću. Ipak, uz odlične kandidate, nama je pažnju ipak posebno privlačila (ne)očekivani izgled Maje Šuput.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je u prvu epizodu nove sezone 'Supertalenta', ušla s drugačijim izgledom nego što smo očekivali. Pjevačica i poduzetnica je svoju platinastu boju kose, po kojoj je poznata, zamijenila za neočekivanu fluorescentno zelenu. Osim njezine izvanzemaljske boje kose, nismo mogli ignorirati niti njezinu modnu kombinaciju. Za ovaj, kao i za ostale lookove Maje Šuput, zaslužan je njezin stilist i prijatelj, Marko Grubnić, a čini se da nas neće tako skoro prestati iznenađivati.

Maja je nosila uski kombinezon od lateksa s velikim puf rukavima i maksi ogrlicom s kristalima.

Kao da spoj lateksa i fluorescentne kose nisu dovoljan faktor iznenađenja, Maja je uz kombinezon nosila i dugi crni plašt. Na prvu pomisao previše svega, ali kao i uvijek, Maja je iznijela look kao prava profesionalka, i moramo reći da joj i ovoga puta neobična kombinacija veoma dobro stoji. Jedva čekamo vidjeti koje nas modne kombinacije Maje Šuput očekuju u ovoj sezoni 'Supertalenta'.

Moda I Maja Šuput je podlegla... Ni ona nije ostala imuna na haljine engleskog brenda kojeg Hrvatice obožavaju

Posjeti Miss7.24sata.hr