Super ideje kako uklopiti tenisice u zimske stajlinge

Miss7/Instagram/Facebook
Premda većina zimskih outfita podrazumijeva čizme, domaće trendseterice ne žele se odreći tenisica ni u hladnim danima, a u nastavku donosimo njihove sjajne kombinacije...
Vidi originalni članak

Činjenica je da su nam tenisice najdraža obuća, a razlog je i više nego jednostavan - postoji li nešto udobnije? Mislimo da ne! Dok mnoge djevojke misle kako ih zimi trebaju pospremiti u kutije jer se ne mogu baš dobro iskombinirati uz zimske jakne i kapute, brojne modne trendseterice razbijaju taj mit i svojim fenomenalnim kombinacijama dokazuju suprotno. 

MODNI TREND I dalje se nosi 'teddy coat', a mi smo pronašli pristupačne modele

Stajlinzi s poludugim kaputima

Ono što je sigurno je to da sportske tenisice više nisu namijenjene samo za sport. Postale su sastavni dio gotovo svakog outfita. Nose se uz odijelo, traperice, suknje, haljine... I, naravno, uz kapute! Poludugi kaputi idealni su za prijelazno razdoblje između jeseni i zime pa se ne trebaš ustručavati nositi omiljene tenisice u kombinaciji s njima. Baš kao ni Žana Jurišić, Jelena Marinović i Anastazija Makjanić!

Stajlinzi s dugačkim kaputima

Tko kaže da na dugačke kapute trebaš nositi samo čizme?! Zbog fenomenalnih stajlinga Anastazije Makjanić, Andreje Andrassy i Lidije Lešić želimo nositi tenisice baš cijelu zimu. Iskreno, ne možemo se odlučiti koji nam je od ovih lookova najbolji - klasični crno-karirani, baby pink ili ružičasto-maslinasti! 

Stajlinzi sa zimskim jaknama

Zimske jakne nekako su malo ležernije zbog čega se tenisice, zapravo, idealno slažu s njima. Naše trendseterice Helena Šopar Zadro I Žana Jurišić preferiraju visoke tenisice uz zimske jakne, dok Rita Rumora radije nosi crne sportske tenisice. Istina je da tenisice nisu najbolji izbor za snježno razdoblje, no zašto ne iskoristiti priliku dok još nema snijega?!

MODA 6 načina kako nositi dolčevitu ove jeseni

Stajlinzi s umjetnim krznom

Bunda s umjetnim krznom i tenisice naizgled su se činile kao nespojiva kombinacija dok nismo vidjele stajlinge naših modnih influencerica - Elle Dvornik, Dorin Lucije Bajzec i Dore Predojević. Bilo da je riječ o sportskim, šminkerskim ili robusnim tenisicama, idealno se slažu s umjetnim krznom. 

Posjeti Miss7.24sata.hr