Stylinga ove prolaznice ne bi se posramile ni Francuskinje. Možda bi i posudile koju ideju?

Pixsell / Josip Mikačić
Vidi originalni članak
  • Styling ne mora biti od onih za kojim se okreću glave da bi bio dobar. Točnije, da bi bio savršen
  • Uvjerila nas je to prolaznica koja je odlično odabrala baš svaki komad na sebi, ništa upadljivi, a opet savršeno
  • Onaj francuski "je ne sais quoi" odlično je ulovila
  • Pročitaj također: Modna inspiracija: Ove 4 stvari Francuskinje najradije nose u kasno ljeto

Koliko puta smo se uvjerili da su najjednostavniji stylinzi ujedno i najbolji? Puno puta. A imamo još jedan relevantan primjer, snimljen na jučerašnjoj špici. Brineta je iskombinirala ljetno odijelo od hlača i ove sezone tako popularnog prsluka u elegantinim bež nijansama.

Posljednih smo mjeseci ovakve dvodijelne setove viđali najčešće kao jednobojne ili pak u varijanti s prugicama, kakve i odgovaraju klasičnom, ne više samo muškom, odijelu. Stoga je ovaj karirani uzorak pravo osvježenje, ne samo među lanenim odijelima nego i globalno - ljeti je rijedak dok je zimi karirani uzorak tipičan.

Moda Prelijepa brineta je za šetnju gradom odabrala boho chic u svom najženstvenijem izdanju: očarani smo!

Na nogama su ravne espadrile u stilu Chanela (ili Chanel?), s crnom kapicom, no nije nas samo obuća francuskog modnog diva asocirala na stil Francuskinja. Svi drugi elementi su tu: ležernost u odijevanju ali spojena s klasičnim komadima, kombinacija boja koja emanira dobar ukus, nehajna frizura, ali definitivno frizura, obavezan crveni ruž, odlični modni dodaci, od sunčanih naočala nadalje, udobnost za svaki dan, ali s puno šarma i ženstvenosti.

A nismo mogli ne primjetiti ni torbu koja se koloristički uklopila u kombinaciju, ali se zato iskočila kao domaći dizajn. Riječ je o brendu Raw Bag kostimografkinje i dizajnerice Mirjam Krajine o kojoj smo pisali već tri puta u posljednjih godinu dana. Nedavno zbog njezinih torbi napravljenih od piva (!), a prije toga o ružičastoj kolekciji torbi, korzeta te obuće načinjenoj od plastičnog otpada, a jednom i o prvoj Mirjaminoj kolekciji od prave kože.

Moda Raw Bag kolekcija donosi novu selekciju torbi, po prvi puta od prave kože. Potpisuje je Mirjam Krajina
Zapravo, u jednom smo trenutku pomislili, ne krije li se to sama Mirjam iza velikih sunčanih naočala? Možda ipak ne? Nismo sigurni...

Posjeti Miss7.24sata.hr