Što nakit koji nosite otkriva o vama?

Getty Images
Ljubiteljice zlata su pouzdane i iskrene, dok se žene koje obožavaju prstenje samouvjerene i ne zanima ih mišljenje drugih ljudi...
Vidi originalni članak

Kada idući put odlučite upotpuniti svoju odjevnu kombinaciju nekim posebnim komadom nakita dobro ćete razmisliti o njegovom značenju.

Naime, nedavno istraživanje, koje je proveo psiholog Avery Wilson, pokazala su kako na osnovi nakita koji netko nosi možemo otkriti njegove sklonosti i karakterne osobine.

Prema njegovim saznanjima, žene koje često nose ogrlice su odlučne i obožavaju život, dok su ljubiteljice prstenja vrlo staložene i čvrsto stoje na zemlji.

Osim toga, ako uvijek nosite vjenčani prsten na ruci, pripadate grupi tradicionalista. Također, ako se uvijek iznova zaljubite u prstenje s velikim kamenom, vrlo ste samouvjereni i ne pogađa vas tuđe mišljenje, kao ni osuda.

Za žene koje obožavaju narukvice, Willson tvrdi da su tajanstvene.

Ako imate točno određen nakit koji nosite isključivo uz pojedine odjevne kombinacije, vrlo vjerojtno ste nadareni za umjetnost, ali i sramežljivi. Obitelj vam je najvažnija, a odmah na drugom mjestu nalaze se prijatelji.

Statement, upečatljivi nakit odabiru bezbrižne, humoristične i druželjubive žene koje se vole isticati u gomili.

Ljubiteljice DIY projekata kojima je najdraže nositi nakit koje su same napravile uvijek nastoje istaknuti svoju osobnost i smatraju se jedinstvenima. Prirodne su i kreativne.

Ako su naušnice vaš omiljeni komad nakita to znači da ste odvažni i uporni. Ipak, ne volite se isticati. Decentne, gotovo nevidljive naušnice otkrivaju osobe koje imaju smisla za modu i izgrađen stil, ali nemaju potrebe hraniti svoj ego isticanjem.

Žene koje uglavnom nose zlatni nakit karakteriziraju se kao pouzdane i iskrene, dok one koje se radije opredjeljuju za srebro uživaju u mirnom životu i rutini.

Također, osobe koje uopće ne nose nakit ne mare za mišljenje drugih ljudi i ne pristaju na kompromise.

Posjeti Miss7.24sata.hr