Što muškarci nose ovog proljeća?

Guliver Image/Getty Images
Kada je riječ o ključnim bojama u muškoj modi, neke se stvari nikada ne mijenjaju, pa tako postoje boje koje će se uvijek smatrati "muškim" bojama. Međutim, postoje i one boje koje se ne smatraju pretjerano muževnim, a upravo jedna od njih je najavljena kao ultimativni trend koji će poharati svijet.
Vidi originalni članak

Moderan muškarac nosi pink

Ovoga puta radi se o pink boji u kojoj je zapravo obuhvaćeno više boja i nijansi koje čine ovaj trend. To su roza, ljubičasta te njihove svijetle, isprane i kričave nijanse koje se sada nalaze na svim komadima odjeće i modnih dodataka koje možete zamisliti. Primjerice, pink trend vidjet ćete na kaputima, odjelima, hlačama, majicama, pa čak i na intimnom rublju, a s obzirom da je roza boja kao takva već bila IN boja prije nekoliko sezona, ne radi se o potpunom novitetu u svijetu trendova, već samo o ponovnoj aktualizaciji starog trenda koji je ovoga puta ipak u skladu s ostalim modnim inovacijama. Pink boja je jedna od najpopularnijih ove sezone!

Traper trend

Ovoga puta prelistavajući modne stranice odlazimo u eru 80-tih u kojoj glavnu priču vodi izbijeljeni traper, ili pak traper obojan tehnikom karakterističnom za razdoblje hippie pokreta. Ta tehnika transformira jednostavne majice, jakne, hlačice i traperice u must have i statement komade ove sezone. Traper u stilu 80-tih,čim više ispran, to bolji!

Šilterice – must have dodatak

Šilterice su već neko vrijeme u trendu i svakim danom postaju sve popularnije, a kao jedan jednostavan modni dodatak, nude mnoštvo stilskih mogućnosti. Ne trebamo posebno isticati kako su šilterice doživjele svoj veliki comeback i postale pravi statement modni dodatak kojem malo tko može odoljeti, ali ipak valja napomenuti da šilterice itekako mogu promijeniti svaku kombinaciju u trenu! Šilterice je vrlo lako ukomponirati u svaki modni stil, bilo da je to casual, sportski ili čak pomalo uglađeni, a to možete postići pažljivim odabirom boja šilterica i načinom njihova nošenja, čime one postaju vrlo prilagodljive. Tek tada šilterice dobivaju sasvim novu ulogu u cjelokupnom stylingu i postaju modni dodatak koji je u službi isticanja vaše individualnosti i stavljanja točke na "i", odnosno zaokružuje vašu modnu priču.

Narukvice su vodeći komad nakit

Detalja i modnih dodataka za aktualnu sezonu je mnogo. No, apsolutni modni hit ove sezone su razne narukvice, različitih oblika, boja i veličina nanizane na ruku jedna na drugu. Detalje i modne dodatke treba birati pažljivo i biti umjeren!

Od ostalih modnih dodataka tu su male torbice, ruksaci, šeširi, satovi, remenje, marame, ogrlice, pa čak i naušnice. Ovi modni dodatci su bazični za toplu sezonu i mogu upotpuniti svaku kombinaciju, ali ne smije ih se nagomilavati jedne na druge. Primjerice, ako imate gomilu narukvica, nećete nositi i upadljivu ogrlicu, jer bi to bilo previše.

Naravno, ne smijemo zaboraviti na sunčane naočale koje su must have komad bez kojeg se ne može na sunce! Odabirom zanimljivih okvira ili leća možete čak i vašem licu podariti privlačni izgled. A kod odabira dodataka uz određene kombinacije, prvo pogledajte što bi vam najviše uz tu kombinaciju odgovaralo. Primjerice, ako imate odjeću s uzorcima i printevima, samo nabacite šešir na glavu, a na jednostavne i jednobojne kombinacije birajte nakit!

U galeriji detaljnije pogledajte trendove s modne piste...

Posjeti Miss7.24sata.hr