Stiže nam nova sezona: Priprema, jesen, sad!

arhiva
Naša kolumnistica ovog tjedna predlaže top komade za jesen. Njen je definitivno trench coat...
Vidi originalni članak

OK, neću sad cviliti nad ljetom, dosta mi je bilo prženja… Promjene su dobre, a najbolje su one u našoj garderobi. Smjena je nužna, a tko se sad sjeća gdje je spremljen trench-coat? Ja sam bome imala, od prošle jeseni, seljenje na drugu adresu i sad konačno znam di mi je taj kaput. U garderobi, visi od sreće i tko čeka – dočeka. Prošli ponedjeljak osvanuo je sav siv, u tonovima koje volim na kaputu, ne na nebu.

Sva sreća, pa je nakon toga došlo sunce, no ja sam se ipak taj dan, inspirirana nešto nižom temperaturom, zapiknula u jesen i garderobu u potrazi za toplijom robom. Oho, ima tu dosta toga, iako je shopping neminovan. Past će kad, tad, ipak je novo – novo. Za sada imam odličan trench, njega uvijek predlažem kao top komad za prijelazno vrijeme jer je klasičan i fantastičan. Nosi se na apsolutno sve, pa i na večernju haljinu. Nakon toga preporuka je neka dobra pelerina ispod koje ide fensi košulja ili lepršava boho tunika.

Tu su i one pidžama hlače koje eventualno nismo stigli isfurat u ljeti ili čak dugačke haljine koje mi se jako sviđaju u kombinaciji sa čizmama. S trapericama sam ziher – tu su divne skinny i trapez varijante, kao i divan boyfriend jeans. Jako volim i kombinaciju transparentnih i nekih težih materijala, na primjer lagana tunika i cool voluminozna vesta. Ovo prijelazno vrijeme je super za takve stilske igre i sve neke nemoguće-moguće kombinacije tekstura, formi, materijala…

Posjeti Miss7.24sata.hr