Stil ove Zadranke tako je originalan i otkačen - dajemo joj čistu peticu!

Pixsell/Marko Dimić
Vidi originalni članak
  • U moru slične odjeće koju nude trgovine, originalnost je na još višoj cijeni
  • Prolaznici u Zadru pošlo je za rukom privući poglede jedinstvenom kombinacijom odjeće, modnih dodataka i frizure
  • Svaki je komad otkačen, a cjelina skladna - pozorno osmišljen i dobar stajling 

Moda je ono što kupujemo; stil je ono što s tim napravimo, Stil je način da se predstaviš bez da kažeš i riječ, Znati tko si i što želiš reći - to je stil, Moda govori "i ja", stil govori "samo ja"... Mnogo je izreka o tome što čini dobar stil i nije slučajno da su nam pale napamet kad smo ugledali kombinaciju ove prolaznice u Zadru.

VOLONTIRANJE Ispovijest: Bili su najugroženiji u vrijeme korone – i ne radi se o starijima

Da, privlačila je poglede jer ovako uređene žene ne viđamo na svakom koraku. Sve, svaki detalj na njoj pažljivo je osmišljen i originalan, od neobične (i sjajne!) frizure, s jedne strane obrijana tamna kosa, s druge duža i obojena u bijelo do srebrnih i art naušnica.

Haljina puna volana, asimetrična, bogata takaninom, kombinacija triju različitih uzoraka, a opet skladna i ukusna - komad je koji se ne viđa svaki dan. Sivi i crni tonovi prevladavaju, no veseli tonovi taratna to razbijaju - riječ je o haljini brenda BiteMyStyle dizajnera Zorana Aragovića. Sunčane naočale sa srcima i natpisom "4ever" kao i torbica s nacrtanom crvenom telefonskom govornicom kao i telefonskom slušalicom iz koje se čuje "bla, bla" duhoviti su modni dodaci koji su se i koloristički sjajno uklopili u stayling. Zapravo, "najobičnije" su crne štikle s platformom, ali svejedno dobar odabir.

Street Style Pogledaj kako lijepe Splićanke nose najpopularniji sako sezone - mi smo ga odmah poželjele

Glave su se okretale za ovom Zadrankom, a posebno ženske - ima stil koji se isplati podrobnije zagledati. S naše strane, petica za stil. Zato, za kraj još jedna prigodna mudrost: Ljudi će uvijek zuriti, učini to vrijednim truda. 

Posjeti Miss7.24sata.hr