Sofia Vergara nas je iznenadila netipičnim stylingom. Prepoznatljivim cipelama ipak je vjerna

Instagram@gisou Sofia Vergara u netipičnoj modnoj kombinaciji
Vidi originalni članak
  • Glumica Sofia Vergara za izlazak sa suprugom odabrala je zanimljivu modnu kombinaciju
  • Sofia je zablistala u širokim narančastim hlačama (gdje su pripijene traperice?) i sakou iste boje
  • Iako ovakav styling na Sofiji ne viđamo često, odlično joj je pristajao

Sofia Vergara viđena je u izlasku sa suprugom Joeom Manganiellom. Bračni par bio je na romantičnoj večeri u poznatom restoranu Craig's u West Hollywoodu, a Sofia je privukla svu pažnju svojim sofisticiranim outfitom u narančastoj boji.

Life&style Supruga Harisa Džinovića odijeva holivudske zvijezde, evo zašto Melinine haljine obožavaju J. Lo i Sofia Vergara

Zvijezda humoristične serije Moderna obitelj odlučila se na za nju pomalo netipičnu modnu kombinaciju. Sofia je naime izabrala široke svilene hlače i sako u sličnoj nijansi narančaste boje. Ispod sakoa je nosila crni korzet. Sofia inače najčešće bira uske haljine za svoje izlaske pa je tako ova kombinacija pravo iznenađenje. No i ovaj outfit odlično joj je pristajao, a upotpunila ga je svojim najdražim modelom cipela – visokim platformama i crnom luksuznom torbicom.

Na licu je imala minimalistički make up u nijansama koje su se slagale s ostatkom outfita. Njen suprug Joe pratio ju je u nešto ležernijem izdanju, sivim trapericama, sivom kaputu i jednostavnoj smeđoj majici. Par je u braku od 2015. i često ih se može vidjeti u zajedničkim izlascima, kao i na zajedničkim pojavljivanjima na crvenom tepihu.

Stars Slavimo Dan kave, a Sofia Vergara proslavila ga je fotografiravši se potpuno gola

Posjeti Miss7.24sata.hr