Sofia Vergara naglasila obline u zlatnoj haljini

Guliver Image/Getty Images
Sofia Vergara je u bila zvijezda večeri na premijeri filma "Hot Pursuit" u Los Angelesu u četvrtak 30. travnja, noseći zamamnu zlatnu haljinu.
Vidi originalni članak

Radi se o kreaciji libanonskog dizajnera Georgesa Chakre iz njegove jesenske kolekcije za 2013. Ovaj je dizajner inače poznat po ekstravagantnim, ali u isto vrijeme zavodljivim večernjim haljinama. Također, bitno je napomenuti da je ovo manje raskošna kreacija od većine Chakrinin haljina, u smislu da nije sačinjena od mnoštva tkanine sakupljene u draperiju. Međutim, njen raskošan element vidljiv je u zlatnoj boji i bogatom reljefnom vezu od čipke.

Senzualna haljina dužine ispod koljena dala je damski efekt ovoj kombinaciji, a vrlo seksi detalj bila su otvorena leđa. Sofia je look zaokružila zlatnim sandalama i jedva primjetnim nakitom u vidu prstenja. To je bila odlična odluka jer uz ovakvu haljinu bilo kakav nakit je suvišan. Točka na i bila je smeđa kosa prošarana zlatnim pramenovima koja je nehajno padala niz haljinu. Savršen dodatak bio je tamniji make up koji se stopio sa zlatnim elementima haljine.

Sofia je tako još jednom pokazala da prava senzualnost leži ponajviše u krojevima i materijalima, te kako se isti odnose prema ženskom tijelu.  

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr