Snažna poruka malog mudraca: Dječak očitao lekciju svima koji slijepo prate trendove!

Printscreen
Iako su mu još uvijek park i igranje glavne životne zanimacije, ovaj maleni dječak pozabavio se i glavnim pitanjem brojnih modnih rasprava - cipelama. Poruka koju je poslao mnoge je spustila na Zemlju.
Vidi originalni članak

Svatko se bar jednom poveo za modnim trendovima. Bilo da je riječ o cipelama, trendi haljinama ili nećem trećem. 

Ponekad nesvjesno odmjerite od glave do pete ljude koji prođu pokraj vas te bez ustručavanja prokomentirate njihov modni (ne)ukus. Upravo se s takvim problemom, komentiranjem njegove odjeće, susreo i ovaj maleni dječak.

Iako su ga zadirkivali zbog tenisica koje nosi, nije se dao pokolebati i svima je poslao snažnu poruku.

"Ok, ljudi. Upravo sam došao iz parka i tamo postoji jedan klinac koji mi uporno dosađuje jer nosim Fila tenisice. Znate, ja nisam materijalist. Nosim ove tenisice jer mi se sviđa njihova boja i mislim da su cool. Možda to nisu trenutno najpopularnije tenisice na svijetu, ali meni se sviđaju. Zato sam objasnio tom dječaku kako nije bitno što imam na nogama, važno je što imam u glavi", započeo je svoju priču maleni mudrac

Svim se silama potrudio objasniti ljudima koliko griješe kad slijepo prate trendove.

"Ove tenisice vam čak neće ni odgovarati za 20 godina. Bitno je što imate u glavi, vaše znanje i moć da inspirirate druge", poručio im je.

Na kraju, nije zaboravio i na roditelje najmlađih pratitelja modnih hitova.

"Molim vas, nemojte odgajati svoju djecu tako da postanu materijalisti jer ako jednoga dana ne budu imali Jordanice i cool odjeću, osjećati će se potpuno nebitnima. Mislit će da su im potrebni zlato, popularne tenisice ili neke druge stvari kako bi se osjećali važno", zaključio je mali-veliki čovjek i istoga trenda postao virtualni hit.

Posjeti Miss7.24sata.hr