Slatke lepršave midi suknje želimo što prije uklopiti u proljetne outfite

Zara satinirana suknja s naborima, (29,95 eur)
Vidi originalni članak
  • Topliji proljetni dani sve su nam bliže, a njima dolaze i outfiti od laganijih materijala
  • Odjevni komad koji uvijek volimo nositi u proljeće su midi suknje, a posebno one lepršavog kroja
  • U najnovijim kolekcijama modnih brendova pronašle smo savršene modele lepršavih midi suknji za nadolazeće proljeće

Midi suknje mnogima su omiljeni kroja ovog odjevnog predmeta, a posebno kad s proljetnim kolekcijama stignu u lepršavim verzijama, od ugodnih i laganijih materijala. Polako se opraštamo od zimske garderobe, a neki od nas već neko vrijeme pripremaju onu proljetnu. Između ostalog, ovog proljeća svojoj garderobi želimo dodati lepršave midi suknje.

Saten, svila, viskoza, til i drugi, lagani plisirani materijali dobrodošla su promjena od toplih pletiva koja su nas grijala tijekom jeseni i zime i ubrzo će imati priliku zasjati punim sjajem u našim modnim kombinacijama. 

Moda I nježna lila boja istaknula se među trendovima u bojama za proljeće

Lepršave midi suknje idealan su odjevni komad za proljeće koji možemo kombinirati u poslovnim, ali i ležernijim outfitima, od kombinacije sa sakoom ili balonerom, do traper jakne ili lagane natkošulje.

Ispod jakne, super će izgledati i najjednostavnija bijela majica, košulja ili neki tanji pulover, a od obuće također imamo širok izbor. Lepršavu midi suknju tako možemo nositi na tenisice, kaubojske čizme ili pak cipele s visokom potpeticom, ovisno o vremenu i prigodi!

Razigrana i udobna, lepršava midi suknja odličan je izbor za svaki dan.

U nastavku donosimo razne predivne modele lepršavih midi suknji, od jednobojnih i neutralnih, do upečatljivih uzoraka i vibrantnih nijansi boja!

Moda Još jedan trend je najavljen: ovog proljeća i ljeta nosimo prozirno
 

Posjeti Miss7.24sata.hr