Slamnati šeširi: 10 načina da ih nosiš i kad nisi na plaži

instagram @janko_popovic_volaric
To što su slamnati šeširi neizostavni ljetni komad bez kojega ne idemo na plažu, ne znači da ih ne možemo nositi i u drugim prilikama. Ove kombinacije definitivno su nas uvjerile u to
Vidi originalni članak

Kako zimske mjesece ne možemo zamisliti bez vunenih kapa i šalova, tako ljetna garderoba nije potpuna bez dobrog starog slamnatog šešira. Osim svoje praktične uloge, ovaj must have komad za ljeto izgleda odlično i upotpunjuje svaku kombinaciju.  I pritom ne mislimo samo na kombinacije za plažu!

Brojne modne insajderice uvjerile su nas da su slamnati šeširi nosivi i u drugim prilikama, a uklapaju se čak i u elegantne outfite. Tako ih možeš kombinirati uz lepršave ljetne haljinice, suknje, lagane hlače, topove i prozračne košulje. Pravila nema! Ovaj modni dodatak će svaku ljetnu kombinaciju učiniti još posebnijom i drugačijom i tako je podići na jedan potpuno novi nivo. 

U nastavku ti donosimo nekoliko chic kombinacija modnih blogerica koje ti mogu poslužiti kao odlična inspiracija za tvoje kombinacije: 

MODA Želimo ove preslatke šešire sa sniženja!

Srećom po nas, aktualna ljetna sezona ponudila nam je šarolik izbor među kojima su se našli jednostavni modeli savršeni za ležerne kombinacije, ali i oni elegantni s istaknutim raskošnim obodom. Zavirile smo u ponudu različitih modnih brendova i odabrale nekoliko odličnih modela koji se savršeno uklapaju u različite stilske formule. Pogledaj ih u nastavku i odaberi svog favorita

S lijeva na desno: H&M (96,15 kn); H&M (48,00 kn)

S lijeva na desno: ASOS (102,20 kn); ASOS (147,20 kn)

S lijeva na desno: Missguided (49,90 kn); Missguided (66,50 kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr