Sjajni materijali za sjajnu reviju

@ www.splashnews.com
Alber Elbaz jedan je od onih dizajnera od kojeg uvijek možemo očekivati zanimljivu kolekciju i još zanimljiviju reviju. Tako nije razočarao ni u četvrtak 26. rujna kada je pokazao kolekciju za proljeće/ljeto 2014. modne kuće Lanvin.
Vidi originalni članak

Lanvin vidi žene iduće sezone u elegantnim koktel haljinama, lepršavim suknjama, ali i strogim poslovnim odijelima, dok se kroz čitavu kolekciju protežu sjajni materijali trendovskog metalik odsjaja. Šljokice su također korištene u velikoj mjeri, jednako izvezene na suknjama A kroja, ali i sakoima strogih linija. Inspiracija pronađena u zlatnim godinama dvadesetog stoljeća najviše se osjetila na haljinama Charleston kroja.

Poslovna odijela su u Lanvinu dobila sasvim novo lice. Metalik hlače lepršavog materijala koje su bile kombinirane uz košulje prozirnog materijala s izvezenim perlicama i šljokicama te sakoe koji su asocirali na moderne verzije disko kugli. Šljokice i perlice nalazimo i na bogatim suknjama, ali i detaljima poput predimenzioniranih ogrlica s privjescima u obliku zvijezda i srca.

Elbaz se poigrao i s animalnim printom koji nalazimo na kaputima i jaknama u intenzivnim bojama, također s metalik odsjajem. Poznat je njegov način na koji se duhovito obračunava s trendovima i modnim kritičarima, a ovom prilikom je to napravio pomoću modnih dodataka. Velike torbe koje su modeli pokazali na pisti neopisivo asociraju na vreće za smeće, posebice zbog načina na koji su bile nošene.

Ipak, ne sumnjamo kako će brojne ljubiteljice mode i Lanvina bez problema prigrliti takve modele torbi kao odlične dodatke svojim outfitima, jednako kao što ćemo imati prilike vidjeti ove (doslovno) sjajne kreacije i na brojnim događajima i crvenim tepisima. 

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr