Shopper torbe su idealan izbor za svaki dan, a mi smo pronašli 20 najboljih modela

Instagram @clairerose
Vidi originalni članak
  • S povratkom u svakodnevicu, na posao, fakultet i raznim drugim svakodnevnim obavezama, mini torbice ispadaju iz igre
  • Treba nam TORBA. Velika, u koju sve stane. No opet, zašto bismo se zbog veličine odrekli stila? Rješenje su vječne shopper torbe, a ove jeseni su super lijepe 
  • To što se u torbi skriva laptop ili ručak za posao ili dodatna odjeća ne znači da ona ne može biti elegantna
  • Pročitaj više: 5 lookova za prijelaz s ljeta na jesen koje dodajemo svojoj listi inspiracija

Rujan kuca na vrata, a mi smo u potrazi za onom velikom torbom u koju ćemo moći ubaciti "cijeli svoj život", a da pritom izgledamo chick i moderno. Zadatak nije lagan, a iako su se u posljednjih nekoliko tjedana naša ramena odmorila od nošenja pretrpanih i teških torbi svakodnevno kroz dan, vrijeme je da se vratimo starim navikama. Zbog lijenosti ne smijemo dopustiti da nas lošije životne odluke obilježe, pa kako bismo sa sobom mogle ponijeti opremu za trening, kao i zdravu hranu na posao, potrebno je imati veliku torbu koja može izdržati naš cijeli dan. Poznatu kao shopper torbu.

Osim što je važno da je torba praktična, nije nevažno da je i stylish te da nam se slaže s većinom kombinacija koje imamo u ormaru. Prilikom kupovine shopper torbi uvijek posežemo za neutralnim bojama kao što su crna, bež i bijela, ali nemamo ništa protiv malo modernijih nijansi.

Također, ako ćemo uložiti u jednu torbu ove godine, to će biti upravo shopper torba jer ćemo nju najviše nositi tijekom godine i važno je da je kvalitetna. S obzirom na to da smo i same u potrazi za ovom torbom, donosimo najbolje modele shopper torbi iz aktualne ponude. 

 

Moda Zbog ove torbe stvarali su se redovi ispred trgovina, imaju je sve trendi cure, a nije ni toliko skupa

 

Posjeti Miss7.24sata.hr