Shein ima presladak bikini koji dolazi u čak 13 šarenih uzoraka, a košta samo 10 eura

Shein Foto: Shein kupaći kostim
Vidi originalni članak
  • Shein kupaći kostimi nam ne prestaju izlaziti na društvenim mrežama pa smo morale provjeriti ponudu
  • Shein je jedna od najpopularnijih stranica za prodaju odjeće, obuće i raznih dodataka za male iznose 
  • Pronašli smo kupaći kostim po odličnoj cijeni, a dolazi u čak 13 slatkih uzoraka i dio je Shein x Hangout Fest kolekcije

Čini nam se da modni svijet polako preuzima Shein online trgovina. TikTok i Instagram prepuni su nam komada s ove web stranice, a trenutačno nam posebnu pažnju privlače - kupaći kostimi. Shein ima ogroman izbor kupaćih kostima i listanju zaista nema kraja te se ponekad može biti teže snaći. Nama je odmah pozornost privukao dvodijelni kupaći kostim nabranog stila sa šarenim uzorkom na cvjetiće, a zatim smo se dodatno iznenadili kada smo shvatili da dolazi u čak 13 kombinacija boja.

Shein kupaći kostim tako dolazi u kombinaciji plavog, ružičastog i žutog cvijeća u jarkoj i suptilnijoj verziji, zatim je tu kombinacija cvijeća u narančastoj i svijetloplavoj verziji, plavo ljubičasta opcija, zeleno plava opcija, svijetlo plava i svijetlo ružičasta kombinacija cvjetova, nekoliko opcija u kojima prevladava ružičasta te crvena boja. Mi ne možemo izdvojiti koji nam je favorit među ovim stilovima, a cijena se kreće između 8,50 eura te 10 eura. 

Moda Kupaći kostim Jennifer Lopez savršen je spoj razigranog i glamuroznog - i vraća 'onaj poseban' oblik dekoltea

Ovaj kupaći kostim dio je kolekcije Shein x Hangout Fest, a kolekcija je prepuna zanimljivih i šarenih komada pa nas ovih 13 boja ne čudi. Dvodijelni kupaći kostim dolazi u trendi stilu, gornji dio su klasični trokutići, a donji bikini gaćice koje više otkrivaju nego što skrivaju pa su za one djevojke koje vole pokazati guzu. Shein kupaći kostim je u nabranom materijalu što mu daje dodatno zanimljiv izgled. Iako je ovo mini kupaći kostim, sviđa nam se kako izgleda, a opcije u jarkim bojama će posebno dobro izgledati na tamnijoj koži te ispod heklanih haljina.

Posjeti Miss7.24sata.hr