Severina odlično nosi jesenske boje

Petar Glebov/Pixsell
U utorak 1. listopada je u galeriji Velvet predstavljena prva kolekcija torbi i novčanika Kristine Bradač. Kolekciju su među prvima pogledale brojne osobe iz društvenog života poput Sarah Josipović, Branke Krstulović, Anite Dujić, Tihane Harapin Zalepugin, a najviše pažnje je bilo usmjereno prema Severini.
Vidi originalni članak

Severina je odabrala damsku kombinaciju sivih jesenskih tonova koji joj izvrsno pristaju. Oversized vesta sa sjajnim aplikacijama perlica kombinirana je uz jednostavnu Zarinu midi suknju blagog A kroja izrađenu od tvida. Ovaj elegantan styling pjevačica je upotpunila uz cipele retro modela u tamnosmeđoj boji te nekoliko jednostavnih narukvica i velikim satom. Frizura prebačena na jednu stranu i blago nakovrčana dala je točku na i ovom jednostavnom, ali upečatljivom outfitu.

Domaćica večeri, Kristina Bradač, odlučila se za jednostavnu kombinaciju kratke crne suknje visokog struka i jednostavne majice s logom vlastitog brenda koji je tu večer i promovirala. Ležernu majicu je kombinirala uz statement ogrlicu čime je dobila elegantniji dojam, jednako kao i s crvenim sandalama visokih potpetica. Crveni ruž i mačkasta linija tušem zaokružili su finalni look.

Predstavljanju brenda Mariposa pridružila se i manekenka Anita Dujić Veljača koja se odlučila za haljinicu Jolie Petit koju je upotpunila uz čizmice od brušene kože u boji vina i crnim šeširićem. Jednostavnost stylinga večernju notu je dao jači make up na očima, te crveni ruž.

U svojoj prvoj kolekciji torbi za jesen/zimu 2013./2014. Kristina će ponuditi pet modela torbi u pet različitih boja i jedan novčanik. Sve torbe su ručno rađene, napravljene su od 100% kože i proizvode se u Hrvatskoj. Koloristički prevladavaju zemljane boje poput boje pijeska, smeđe, crne a svaku torbu krasi detalj leptira u snažnijim bojama. Upravo u leptirima pronašla je svoju neiscrpnu inspiraciju i naziv svog branda. Život leptira, njihov elegantan let, njihova konstantna transformacija i neopisive boje središte su Kristinine inspiracije i fascinacije koja nikada ne prestaje. Mariposa na španjolskom znači leptir i naziv je Kristinina branda.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije s događaja i kolekciju torbi...

Posjeti Miss7.24sata.hr