Severina ne može bez krzna!

Goran Stanzl/PIXSELL
U Mass dućanu u Arena Centru predstavljena nova kolekcija ovog multibrend dućana koji nudi šarolik izbor obuće najpoznatijih svjetskih brendova. Zvijezda događanja bila je Severina koja je ujedno bila i posebna gošća, budući da je već četvrtu godinu za redom zaštitno lice Massa.
Vidi originalni članak

Za ovu se prigodu pjevačica odlučila na boho styling koji se sastojao od lepršave bijele haljinice s efektnim čipkastim rukavima i smeđih Massovih čizmica s resicama. Preko haljine je prebacila crni prsluk, a preko njega još jedan prsluk i to krzneni, također u smeđoj boji.

U boho kombinacijama ključni su detalji i to oni poput čipke, etno uzorka, resica, krzna, šešira i marama. Severina je u ovaj styling uključila krzno i čipku, ali i crni šešir, kojim je boho doživljaj bio potpun.

Od nakita je gotovo odustala te se odlučila na tanke narukvice i ogrlicu, dok je kosu stilizirala u blage uvojke. Make up je sukladno prigodi i outfitu bio prilično blag te se sastojao od istaknutih očiju i ruža u boji usana.

Severina nikad ne griješi u svojim modnih odabirima te uvijek savršeno kombinira sve odjevne predmete na sebi, a tako je bilo i ovaj put.  

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr