Severina je vaša nova inspiracija za odlične monokromne outfite

Davor Puklavec/ Pixsell
Pjevačica se ove godine odlučila poigrati hrabrim trendom što joj je super pošlo za rukom
Vidi originalni članak

Jedna od najstajliš Hrvatica koja hrabro isprobava sve trendove, a ponekad ih diktira i sama, definitivno je Severina. A izgleda da se pjevačica u novoj godini odlučila posvetiti monokromnom odijevanju što joj je odlično pošlo za rukom. Tako nas je već uoči 2017. oduševila u ružičastom izdanju, a poigrala se i color blockingom dodajući svemu jarko crvene detalje. Savršeno je iskombinirala predimenzioniranu sportsku majicu s trendy plisiranom suknjom i definitivno zaslužila biti okrunjena za stil.

U crvenom od glave do pete poslala je stajliš pozdrave iz Crne Gore i oduševila nas. Versace pelerina, Dior torbica i Casadei supervisoke čizme iskombinirala je u besprijekorno elegantni monokromni look, koji bi bio savršen i za Valentinovo.

Lila nijansa možda i nije omiljena svima, ali Severinini futurističko izdanje natjerat će vas da ju zavolite i obučete se u nju od glave do pete.

Koliko god jednostavno zvučalo, ne polazi svakome za rukom slaganje odličnih monokromnih outfita, a Severina to očito ima u malom prstu i odlična je stilska inspiracija. 

Posjeti Miss7.24sata.hr