Senzualna elegancija Renate Sopek

Ivo Čagalj/PIXSELL
Renata Sopek se u petak 27. veljače na predstavljanju ovogodišnjeg Split Beach Festivala u splitskom hotelu Atrium pojavila u elegantnoj crnoj kombinaciji.
Vidi originalni članak

Iako mnoge naše zvijezde u posljednje vrijeme posežu za malo crnom haljinom, ikonom stila i najvećim modnim komadom svih vremena, rijetko kojoj to zaista pođe od ruke. Sjetimo se samo nedavnih pogrešaka voditeljica Antonije Blaće i Andree Andrassy, u namjeri da na pravi način kombiniraju malu crnu haljinu. Jedina kojoj je to uspjelo, ako izuzemo Renatin primjer, je Mila Elegović.

Jednostavnu crnu usku haljinu, dužine tik iznad koljena, upotpunila je s dva klasična modna komada. To su bili crni sako te crne salonke. Plave uvojke kombinirala je uz jednako klasičan make up koji je podrazumijevao istaknute oči, lagani ruž te crvene nokte. Izgleda da je voditeljica posegnula i za kakvim zahvatom, budući da njene usne nikada nisu izgledale tako punima. No, ako i jest riječ o kakvom korektivnom zahvatu, svakako moramo priznati da u istom nije pretjerala.

Na konferenciji za medije kojom je najavljena trodnevna manifestacija na plaži Bačvice pod imenom Split Beach FestivalRenata je svakako plijenila najviše pažnje. Na spomenutom eventu pojavile su se i mnoge druge poznate dame poput Ane Gruice i Anamarije Asanović, a pažnju su privlačile i atraktivne performerice svjetskog showa La Fiesta. Međutim, senzualna, a opet u isto vrijeme elegantna Renata još jednom je pokazala da gdje god dođe, sve oči uprte su upravo na nju.

U svakom slučaju, veoma smo ponosni na modni izbor lijepe voditeljice jer je pokazala da crnu haljinu, koliko god jednostavan modni komad bio, ipak treba znati kombinirati na pravi način.  

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr