Seksepilna u bijelim čipkastim hlačicama, Šibenčanka nije imala konkurenciju u šetnji rivom

Pixsell/Justin Tang
Vidi originalni članak
  • Ljeto se bliži kraju, no uživajmo još malo u ljetnim kombinacijama naših prolaznica
  • Na primjer, u haljini s hlačicama ove prolaznice koja Šibenikom nije prošla nezamijećeno
  • Zanimljiv 2 u 1 komad spojio je nevinost bijele čipke i seksepil

Naša modna patrola proširila se, logično, na jadranske gradove pa je tako objektivom našeg fotografa uhvaćena i ova atraktivna Šibenčanka, od glave do pete u čipki. Čipka je čaroban materijal. S jedne strane starinski i romantičan, nešto što su naše prabake čuvale s najvećom pažnjom, ako su je sebi mogle priuštiti. Odiše nevinošću, a opet, upotrebljena na pravi način čipka može biti itekako seksepilna. Na primjer na donjem rublju. Ili kratkim hlačicama kakve nosi ova plavuša.

Njezine su hlačice tim seksepilnije jer su "skrivene" dugom haljinom s visokim prorezom koji ih diskretno otkriva. Vrlo zanimljiv komad koji ne spaja samo haljinu i hlače već i čipku i kukičane dijelove.  Na nogama su "puf" sandale puderaste boje i nabranog remena, vrlo popularne ovog ljeta, torbica je boje duhana s teksturom krokodilske kože (isto in) te jednostavni modni dodaci - narukvice i sunčane naočale. 

Kratke, lepršave i slatke: pogledaj kakve haljinice najčešće biraju naše prolaznice

Saznajemo Istinska kraljica ljeta! Fotografije s naših ulica otkrivaju da žene posebno obožavaju ovu boju haljine

Što se nudi u našim trgovinama? Dobar izbor čipkastih, ali i kukičanih hlačica te onih od popularnog ažura ima Zara, pa biraj prema vlastitom ukusu. I da, ove svilene bokserice s čipkom nisu donje rublje iako tako izgledaju. Namijenjene su da se nose van kuće.

S lijeva na desno, sve Zara: kukučane hlačice (149,90kn); hlačice od ažura (199,90kn); svilene hlačice s čipkom (299,90kn); hlačice od ažura (199,90kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr