Savršene ara Shoes mokasinke za proljetne dane

Instagram/@arashoes.hrvatska
Ljubiteljice elegancije uživat će u novim mokasinkama savršenim za svaku priliku
Vidi originalni članak

Proljetna garderoba daje pregršt ideja za zanimljive modne kombinacije. Mokasinke su uvijek bile povezane s ugodnim životom, godišnjim odmorom i prije svega udobnim stylingom. Cipele koje su nekad davno bile simbol visoke klasike danas su jedan od osnovnih elemenata modernog i urbanog stila. 

Za toplije dane kada svoj ormar želite obogatiti klasičnim komadom, ara Shoes mokasinke su idealan izbor. Nove ara Shoes mokasinke rađene su od prirodne kože s mekanim kožnim uloškom koji pruža izvrsnu savitljivost potrebnu za prirodno kretanje stopala. Nova kolekcija ara Shoes mokasinki napravljena je od mekanih materijala za lagano nošenje, a uložak cipele podstavljen je s High soft efektom kako bi se vaša stopala  osjećala ugodno, a hodanje bilo još ugodnije. Omiljene mokasinke možete pronaći u proljetnim bojama: bijeloj, bež, mornarsko plavoj, zelenoj ili klasičnoj crnoj boji.

Ovaj bezvremenski komad klasičnog kroja nosite u ležernim varijantama, uz midi suknju za razigrani proljetni outfit ili na večernju kombinaciju gdje metalni remenčići na cipeli nikada neće izgledali elegantnije. Mokasinke također izgledaju sjajno u kombinaciji s uskim trapericama te odaju opušten i elegantan izgled za proljeće ili jesen. 

Bez obzira na to volite li elegantne crne ili u boji, bezvremenske i kvalitetne mokasinke nosit ćete nekoliko sezona za redom. 

Model koji je iz sezone u sezonu must have i sve druge modele ara obuće možete pronaći u 12 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

Posjeti Miss7.24sata.hr