Savršena torbica koja će nam trebati ove jeseni: imaju je i Celine i Mango

Celine Foto: Celine; Small Classic bag in box calfskin
Vidi originalni članak

Smeđa boja ove je godine više nego uspješno napravila tranziciju iz tipično jesenske boje u ljetnu sezonu. Haljine su smeđe, sandale su smeđe... No, torbice ipak kao da su se oduprle toplinskom valu. I dalje ljetom vladaju cekeri, platnene torbe, rafija, velike dimenzije (pogodne i za plažu), a torbice manjih dimenzija i dalje volimo nositi u bojama. Crvenoj posebice, a prolaze i one tirkizne, jarko zelene ili pak vječne bijele... Zato nas je ova konkretna torbica iz Manga odmah asocirala na rujan i povratak u grad, na posao... Jer, i ti će dani doći.

Riječ je o torbi za nošenje preko ramena s metalnim zatvaračem, novoj u Mangovoj ponudi. Ugodne smeđe boje duhana i kožna (od umjetne kože, doduše) učinila nam se kao komad koji će nam dobro doći u narednim mjesecima i koji će biti dobra promjena u odnosu na ljetne modne dodatke. Pravi povratak klasici koje ćemo se već i zaželjeti.

Naravno da ima i dodatni plus (ili nam se upravo zbog toga najviše i svidjela?) - neodoljivo podsjeća na model brenda Celine Classic. Koji se više ne može naći u prodaji, osim na stranicama koje prodaju robu iz druge ruke. Razlog više da posegnemo za Mangovim proizvodom, ne mora samo cijena biti razlog...

Što kažeš? Sličnost je frapantna, zar ne?

No, to nije sve! Ne "skidaju" samo high street ili još jeftiniji brendovi s Temua skupe komade renomiranih modnih imena. Evo skoro identične torbice i kao proizvoda francuskog brenda A.P.C. koji se opisuje riječima: "francuski brend odjeće poznat diljem svijeta po kreativnosti, autentičnosti i trajnosti svojih proizvoda". Ne znamo baš za autentičnost njihove torbice Grace, nama je pljunuta Celine...

Ok, kopča je malkice drukčija, ali to je to, A.P.C.-ova i Celine torbica prije godinu su dana postale vrlo popularne. A.P.C. dolazi u mnoštvu boja, ali i materijala (postoji, na primjer, i krznena, i s dijelovima od trapera itd.), a cijene se kreću od 680 eura za small verziju naviše. Evo još nekih od boja, baš su super.

Mango svoj duplić nudi samo u smeđoj i crnoj verziji, ali cijena mu je neodoljiva.

Posjeti Miss7.24sata.hr