Satenske bluze i košulje prave su kraljice jeseni! Pronašli smo 18 najljepših modela

Instagram@leanncaves
Vidi originalni članak
  • Elegantna bluza i košulja osnovni su dio jesenske garderobe
  • Ove sezone oduševljavaju nas satenski modeli koji se mogu nositi na bezbroj načina
  • Jednako dobro izgledaju uz suknje i hlače, a boje i modeli ove jeseni donose pravi dašak luksuza

Svilene i satenske bluze ponovno unose eleganciju u našu jesensku garderobu! Sve ljubiteljice ženstvenijih komada ove sezone će uživati u odličnoj ponudi košulja i bluza čija je tkanina puno mekša od konvencionalnog pamuka te se savršeno prilagođava svakoj silueti. Satenske bluze i košulje ne samo da su udobne, već zbog svog posebnog sjaja izgledaju iznimno luksuzno i elegantno.

S lijeva na desno (Bershka): 189,00 kn; 189,00 kn; 189,00 kn

Trendi modeli su bluze i košulje s puf rukavima koje fantastično izgledaju u kombinaciji s maksi suknjom i visokim čizmama! Jednako tako, za pomalo ležerniji look biramo satenske bluze i ležerne traperice ili culottes hlače s cool tenisicama ili gležnjačama!

S lijeva na desno (H&M): 189,00 kn; 225,00 kn; 189,00 kn

Oversized modeli nisu preskočili ni satenske ljepotice, a njihov kroj je idealan za opuštenije ležerne modne kombinacije. Popularne padobran hlače izgledaju još efektnije s oversized satenskom bluzom, a ne možemo pogriješiti s klasičnim modelima traperica i čizmama s debelim potplatom.

S lijeva na desno (Mango): 199,90 kn; 199,90 kn; 349,90 kn

Osim klasičnih modela, sve su popularnije bluze i košulje sa specifičnim detaljima poput nabora na prednjem dijelu ili suptilnih volana duž čitavu košulju. Pomalo vintage look najlakše ćemo dobiti s bluzama koje krasi ušivena traka koja u samo par pokreta postaje prekrasna i dramatična mašna!

S lijeva na desno (Reserved): 199,90 kn; 239,90 kn; 199,90 kn

A kada već biramo satenske komade, onda želimo da nam i što duže traju, zar ne? Stoga ih je iznimno važno adekvatno održavati i prati, pazeći na materijal. Naime, saten ima sjajnu i glatku površinu, dok je unutrašnjost matiran i nije baš tako gladak. Saten se izrađuje od različitih materijala, kao što su svila, pamuk, najlon ili poliester.

Moda Donosimo 18 pari prekrasnih gležnjača u rasponu od 270 do 10.000 kuna

S lijeva na desno (Zalando): YAS (335,00 kn); Cream (415,00 kn); Gina Tricot (169,90 kn)

Košulje i bluze neka se peru na maksimalno 60 stupnjeva, a glačanje neka također bude na što nižoj temperaturi kako bi omiljeni komadi odisali luksuzom više sezona!

S lijeva na desno (Zara): 159,90 kn; 199,90 kn; 159,90 kn

Moda Puloveri i košulje s naglašenim rukavima jesenski su hit, donosimo izbor najljepših

Posjeti Miss7.24sata.hr