Sa 3 Heidi Klum komada složila sam 6 odličnih jesenskih kombinacija!

privatna arhiva Kristijana Musića
17. rujna na policama Lidla pojavit će se nova Esmara by Heidi Klum kolekcija #LETSHAKEITUP. Od 35 komada izdvojila sam tri, ali klasična, i s njima složila kombinacije kojih se ne bih posramila ni za nekoliko godina! Pogledaj kako izgledaju...
Vidi originalni članak

Dolazak jeseni uvijek je pravi modni izazov. Često nije moguće popratiti sve trendove stilski, a niti financijski. I, da, to je sasvim u redu. Tu u igru ulaze klasični komadi koje uistinu možeš kombinirati vječno. Uz malo mašte, uspjela sam tri klasična komada provući kroz šest različitih kombinacija. Kao moja baza poslužila su mi tri komada iz kolekcije Esmara by Heidi Klum #LETSSHAKEITUP kolekcije koja u ponedjeljak, 17. rujna, stiže na police Lidla. U 35 novih komada ima i mokasinki, čizmica, vesti, dolečevita, traperica, no ja sam iskoristila ''moderne osnove'': crvenu basic bluzu, crvene hlače i jedan apsolutno vječni komad - crni baloner. 

1. CASUAL LOOK

Moja prva kombinacija casual je look koji je pogodan za šetnje, kave i sve ostale prigode ''opuštene'' naravi. Također, vrlo je zgodan za sve poslovne prilike u kojima se od tebe ne traži formalan izgled. Uz Esmara basic crvenu bluzu iskombinirala sam obične traperice šireg kroja i jednostavne bež tenisice. Ovaj outfit ispunja sve uvjete: udoban, lagan i moderan! I, realno, ne zahtjeva veliku modnu inventivnost. Ne mora svaki casual look biti sportske naravi. Ovaj koji sam odabrala za posve običan dan ipak je nešto finiji. Uz pamučnu majicu s decentnom čipkastom aplikacijom kombinirala sam skinny traperice i crne balerinke, a jesensku kombinaciju podignula sam fancy crnim balonerom. Možda bi stvar razvedrila torbica u boji ili nešto nakita, ali još ih nemam u bojama jeseni. Kod mene su sve boje još uvijek ljetne. Teško se opraštam, da. 

2.  POSLOVNI LOOK

Za sve dame koje povremeno (ili stalno) ipak moraju posegnuti za poslovnim lookom, ista bluza koja je odigrala glavnu ulogu u casual kombinaciji preuzima ulogu protagonistice poslovnog izgleda. Sjajno se kombinira uz suknje. Za ovu priliku odabrala sam tamnoplavu suknju s gumbima. Uz ovaj slatki duo iskombinirala sam crne cipele s blok petom, ali sigurna sam da bi look bio sjajan i uz balerinke. 

Hlače u boji još su jedan jesenski trend, a velika je predrasuda da su teške za kombiniranje. Meni se moje crvene hlače iz Esmara by Heidi Klum kolekcije čine uistinu zgodne! Naime, za poslovni izgled iskombinirala sam ih s kariranim sakoom i bijelim basic topom te cipelama na blok petu. Outfit je gotov za sekundu, a u korak je s vremenom!

NEWS A zašto pljuju po Heidi Klum za Lidl?

S obzirom da mislim da su ove hlače pravi day to night komad, za večer s prijateljicama riješila bih se sakoa i umjesto njega odjenula košulju opuštenijeg kroja. S obzirom na to da hlače nisu posve visokog struka, moj jedini uvjet je bio da majica ili košulja nisu prekratki ili prestrogi. Sve drugo - može! Obožavam funkcionalnost!

3. NIGHT LOOK

Večer u kazalištu, kinu ili na finoj večeri? Tvoj idealni saveznik je nešto duži, savršeno klasičan baloner. Nema sumnje da će podignuti baš svaku kombinaciju i dodatno začiniti tvoj glamurozan izgled. U ovom slučaju kombinirala sam ga s palazzo crvenim hlačama, bijelim topom s volanom (golih leđa) i crnim cipelama. Dakako, manji komformisti od mene zasigurno će situaciju zapapriti dobrim komadom štikli i to će, dakako, biti pun pogodak!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr