Ruksak koji osvaja svojim stilom

Hrvatski ljubitelji mode oduševili su se novim ruksakom koji osvaja svojim dizajnom i funkcionalnošću. Dizajn Human roll top ruksaka potpisuje Darko Dominik, vlasnik dizajn trgovine Prostor iz koje planira izbaciti još proizvoda u budućnosti.
Vidi originalni članak

Uniseks model ruksaka izrađen je u minimalističkom stilu od kože sa zanimljivom kožnatom kopčom koja se lako prilagođava, ovisno o tome koliko stvari se nalazi u ruksaku. 

''Ideja za ruksak nastala je iz osobne potrebe za praktičnim i atraktivnim rješenjem pri svakodnevnom obavljanju privatnih i poslovnih zadataka, često koristeći bicikl po različitim vremenskim uvjetima. Želio sam dizajnerski uspješno riješen proizvod jednako funkcionalan i koristan u  različitim situacijama kao što svakodnevna kupovina namirnica, odlazak na posao, sportske aktivnosti ili kratko putovanje. Jednom riječju praktičan i atraktivan uniseks ruksak za svaku priliku'', započinje Darko kako je došao do ideje za stvaranjem ruksaka.

Nastavlja kako je prototip dobio iznimno puno pozitivnih kritika što je rezultiralo već drugom limitiranom serijom, dok je prva serija u potpunosti rasprodana. Ljudi su prepoznali kvalitetu i sviđa im se dizajn, a jednako se sviđa i djevojkama i muškarcima, iako djevojke trenutno vode što se kupnje tiče.

''Druga limitirana serija je trenutno u ponudi, a istodobno radim na proljetnoj kolekciji te nekim novim torbama sličnog senzibiliteta koje će biti uskoro u ponudi. Ruksaci su izrađeni u minimalnim serijama s ljubavlju i pažnjom prema krajnjem korisniku'', zaključio je Darko.

Ako se i vama dopadaju ovi unikatni i funkcionalmi ruksaci, svoj primjerak potražite u dizajn trgovini Prostor u Mesničkoj 5 u Zagrebu.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr