Romantika i rock u jednom: Nevena Rendeli zna kako

Davor Puklavec/ Pixsell
Buduća mama blizanaca svima je dokazala da romantične kombinacije istovremeno mogu biti i rokerske
Vidi originalni članak

Već sada je jasno, za Nevenu Rendeli bit će ovo odlična godina. Naime, lijepa voditeljica nedavno je otkrila kako očekuje blizance te potpuno očekivano izazvala lavine oduševljenih komentara i čestitki na društvenim mrežama.

Ipak, o njenoj trudnoći počelo se nagađati i nešto ranije kada je zanimljivom kombinacijom dala naslutiti da se ispod kožne haljine skriva i zaobljeni trbuščić, a ubrzo nakon toga potvrdila je kako će očito s punim pravom nositi titulu jedne od najbolje odjevnih domaćih trudnica.

To je potvrdila i na sinoćnjoj premijeri filma "Trampolin" u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema na kojoj se pojavila u crno bijeloj kombinaciji. 

Romantičnu asimetričnu haljinu s čipkastim detaljima odlučila je spojiti s pomalo neočekivanim detaljima te joj tako dati rokersku notu. Crna kožna jakna, kratke čizme i torbica s metalnim detaljima bili su pun pogodak, a buduća mama dokazala je da stajliš kombinacije istovremeno mogu biti i udobne.

Podsjetimo, Nevena Rendeli i Mak Vejzović vjenčali su se na Kornatima prošlog ljeta, nakon godinu dana veze, a prinove bi mogle stići taman na vrijeme na zajedničku proslavu prve godišnjice braka.

Posjeti Miss7.24sata.hr