Robbie Williams bira statement detalje

Friso Gentsch/DPA/PIXSELL
U utorak 13. kolovoza očekuje nas nastup britanskog zločestog dečka popa, Robbieja Williamsa. Turneja 'Take The Crown' u punom je zamahu, a sudeći prema održanim koncertima, očekuje nas izvrstan show.
Vidi originalni članak

Robbiejevi koncerti su već poznati kao izvrsna kombinacija glazbe, performansa i odlične komunikacije s publikom, a ovu turneju obilježava ne samo zanimljiv stage, već i otkačeni crni styling. Naime, glavni outfit britanskog pjevača sastoji se od crnog odijela s upadljivim sakoom.

Crne hlače klasičnog ravnog kroja, crna košulja i crni prsluk najelegantnija su muška kombinacija, posebice ako dodate kravatu kao završni touch. Međutim, kada se radi o scenskom looku, potreban je upadljiv detalj, a Robbie je odabrao upravo to. Sako frak modela posut crnim šljokicama osigurava da za vrijeme koncerta pratite pjevača po stageu bez obzira koliko daleko sjedite, stojite ili plešete.

Glam rock detalju se u razbijanju ozbiljnosti pridružuju i platnene starke u kojima Robbie nesmetano skače i pleše po pozornici, a rockabilly frizura odlično zaokružuje čitav styling. Koncert koji jedva čekamo i vjerujemo da će i pred zagrebačkom publikom Robbie zablistati.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr