Rihanna u vrlo lošem izdanju

Davor Puklavec/ Pixsell
Popularna pjevačica Rihanna u posljednje vrijeme, unatoč nastupima i novim pjesmama, medijske stupce puni svojim ludim partijanjem zbog čega je izgubila i unosni ugovor s kozmetičkom kućom Nivea.
Vidi originalni članak

Njen raskalašeni način života često je popraćen i stylingom koji djeluje opako i u mnogim slučajevima kičasto. Već odavno je nestala ona Rihanna čije modne kombinacije su kopirale djevojke diljem svijeta. Danas se brojni zgražaju nad njenim oskudnim kombinacijama u kojima izravno igra na kartu seksipila, gole kože i provokativnih poza.

To Rihanna ne čini samo na pozornici, nije rijetkost da tako odjevena ide na poslovne sastanke i privatne obveze. U jednom provokativnom izdanju uhvaćena i ispred hotela u New Yorku gdje je rado potpisivala autograme mnogobrojnim obožavateljima.

Rihanna se vraćala u hotel u crnom izdanju koje se sastoji od nešto duže majice bez rukava ukrašene zanimljivim printom te kratkih, jedva vidljivih, crnih hlačica. Pozornost je svakako plijenila visokim čizmama iznad koljena upečatljivog zmijskog uzorka. Dozu kiča dodala je pretjeranom količinom zlatnog nakita.

Visoke čizme su škakljiv modni dodatak jer se s njima lako prelazi granica dobrog ukusa, pogotovo kad je u pitanju animalni uzorak. One se trebaju nositi s dozom stilskog opreza koji je Rihanni u ovoj kombinaciji promaknuo.

Posjeti Miss7.24sata.hr