Retro tenisice trend su koji je teško ignorirati, a ni ne želimo - donosimo 25 odličnih modela

Instagram@aimeesong
Vidi originalni članak
  • Modni trendovi uvijek se ponovno vraćaju u modu, a ove proljetne sezone među nostalgičnim povratnicima pronaći ćemo i tenisice inspirirane retro modelima
  • Retro Nike, adidas i New Balance modeli već neko vrijeme vladaju outfitima poznatih modnih influencerica, a najnoviji modeli iz high street brendova prate ih u stopu
  • Za chic retro proljetne modne kombinacije izdvojile smo 25 modela retro tenisica!

Sportska estetika nekih prošlih vremena, posebno u obući, već je neko vrijeme popularna, a stylish modernizirane verzije retro modela bit će vrlo tražene i ovog proljeća.

Razni retro modeli poput adidas Gazelle ili Samba tenisica, New Balance 550 ili Nike Blazer modela ponovno su omiljena casual obuća, uz mnoge druge modele i iz high street kolekcija. 

Vintage kao inspiracija u novim modelima tenisica dolazi u raznim verzijama s klasičnim siluetama koje su modernizirane i savršeno se uklapaju u trendi outfite te ih jedva čekamo nositi na proljeće. 

Moda New Balance, Guess, Liu Jo, Puma, Converse... nove kolekcije tenisica za proljeće su izvrsne

Retro tenisice svojom se jednostavnom i prepoznatljivom estetikom uklapaju u brojne kombinacije, od sportskih do onih elegantnijih.

U nastavku izdvajamo 25 visokih i niskih modela retro tenisica za proljeće!

Moda Tenisice su i ove sezone zvijezde street style kombinacija, a ELFS ima nove modele
 

Posjeti Miss7.24sata.hr