Reserved čizme izgledaju kao dizajnerski komad i dolaze s najpopularnijim detaljem - preklopom

Reserved Foto: Reserved, čizme na preklop (69,99 eura)
Vidi originalni članak
  • Vjerujemo da nipošto nismo jedini koji se vesele osjećaju udobnosti kojeg pružaju čizme, naša omiljena jesenska obuća koja nije samo praktična za hladnije dane, već je i ključan dio prijelazne garderobe
  • Iako su bezvremenski modeli vrlo zahvalna investicija koja traje godinama, s vremena na vrijeme svoju garderobu volimo osvježiti i trendovskim modelima, a jedan od najistaknutijih i ove su jeseni čizme na preklop
  • Među prvima ovog tipa bile su Givenchyjeve Shark Lock čizme, danas se nude brojne puno povoljnije high street iteracije, a nas je na prvi pogled osvojio Reservedov model koji izgleda puno skupocjenije no što mu cijena iznosi

S dolaskom jeseni, jedna stvar koja u nama uvijek budi posebnu radost jest početak sezone udobnih pletenih džempera, kožnih jakni, sakoa od tvida i dakako, nezaobilaznih čizama. Nakon dugog perioda nošenja sandala koje nerijetko dolaze u paketu s neugodnim  žuljevima, zasigurno nismo jedini koji se vesele osjećaju udobnosti kojeg pružaju čizme, naša omiljena jesenska obuća koja nije samo praktična za hladnije dane, već je i ključan dio prijelazne garderobe.

Iako su bezvremenski modeli vrlo zahvalna investicija koja traje godinama, s vremena na vrijeme svoju garderobu volimo osvježiti i trendovskim modelima, a jedan od najistaknutijih i ove su jeseni čizme na preklop. Među prvima ovog tipa bile su Givenchyjeve Shark Lock čizme, sada već ikonski model koji je uskrsnuo nakon više od desetljeća, a kojeg su proslavile brojne zvijezde poput Kim Kardashian, Amelije Gray i Halsey. 

Moda Izgledaju identično kao Ugg Tasman, ali koštaju samo 23 eura: poželjeli smo ih u svih 5 boja

Zanimljivog dizajna koji stvara iluziju nogavica prebačenih preko čizama te elegantnog izgleda, prometnule su se u statement model koji odlično pristaje uz mini suknje, kožne i vunene kratke hlačice, lepršave haljine, ali i skinny traperice koje se također vraćaju u modu, pa ne iznenađuje što su u rekordnom roku osvojile kako modne piste, tako i srca ljubitelja mode.

Svestrane i veoma moderne, ove su čizme postale must-have komad koji u trenu podiže svaku kombinaciju, a s obzirom na paprenu cijenu originalnog Givenchyjevog modela, razumljivo je zašto se mnogi okreću povoljnijim, ali jednako atraktivnim iteracijama kojih u aktualnoj high street ponudi definitivno ne nedostaje.

Moda H&M jakna izgleda kao pravi dizajnerski komad, a košta samo 34,99 eura! Nije ni čudo da ju svi žele

Nas je na prvi pogled osvojio nešto niži Reservedov model s kvadratnim vrhom, patentnim zatvaračem sa stražnje strane i praktičnim remenom koji uz sve to dolazi i s udobnom blok petom od svega 8 cm visine. Za razliku od nešto doslovnijih iteracija Shark modela koje sežu sve do koljena, čizme iz Reserveda nešto su robusnije, a izgledaju nam kao dijete Givenchyjevog modela i vrlo popularnih kaubojki. 

Kao i svi ostali slični modeli, i ove su čizme izrazito svestrane i nosive u različitim kombinacijama, a cijena od svega 69,99 eura zvuči nam sjajno, budući da ostavljaju dojam puno skupocjenijeg modela. Koliko imamo prilike vidjeti vireći u online izlog, zalihe su se već počele topiti, a što samo dodatno potvrđuje njihov modni potencijal kojeg su očito mnogi prepoznali. Naša presuda: ugrabiti dok još imamo priliku!

Posjeti Miss7.24sata.hr