Report iz Pariza: Trendseterice obožavaju predimenzionirane bunde i kapute

Goran Čižmešija
Curkama je u Parizu još uvijek hladno, pa su se ogrnule stajliš kaputima i savršenim bundicama, a naš poznati street style fotograf Goran Čižmešija uspio je uloviti svaki super modni trenutak
Vidi originalni članak

Goran je u Parizu jedva ulovio blogericu Zanitu Whittington koja se za posljednje revije odlučila za pomalo casual izadnje, baš kako smo od nje i navikli. Karirani kaput uparila je s trapericama koje kao da su pobjegle iz devedesetih, a brojne su se blogerice odlučile baš za takav model, pogotovo ako su ukrašene izvezenim detaljima. Zanitina torbica je savršen detalj, a u ovom joj kaputu definitivno nije bilo hladno.

Osim ovakvih klasičnih, ali upečatljivih modela kaputa, ulicama su se cure prešetavale i u savršenim bundama u jarkim bojama. Primjetili smo kako ove sezone vladaju neka nova modna pravila, pa izgleda da je sve dozvoljeno. "Mix and match" je dosegnuo posve nove razine!

Protiv hladnoće okupljeni na revijama borili su se i kaputima u neonskim bojama, a ovaj ružičasti toliko je savršen da ga se ne možemo nagledati... Naravno tu su i neizbježne slip on tenisice i poderane traperice, a sve izgleda više nego savršeno!

U galeriji pogledajte još super kaputa i bundi s ulica Pariza...

Posjeti Miss7.24sata.hr