Renata Sopek blista u maloj crnoj haljini

Goran Jakuš/Pixsell
U četvrtak, 26. rujna, poznata lica okupila su se na predstavljanju nove Ballantine's boce u Gliptoteci HAZU-a. Brojne poznate dame plijenile su pažnju svojim odjevnim kombinacijama, a posebno se istaknula Renata Sopek.
Vidi originalni članak

Voditeljica Renata Sopek odabrala je vječni komad – malu crnu haljinu. Mini model s V-izrezom nosila je uz kardigan s leopardovim uzorkom dajući joj trendovski i pomalo casual zaokret. Pošto je haljina decentno naglasila Renatinu besprijekornu figuru, možemo reći kako je ova kombinacija bila pun pogodak.

Uz malu crnu haljinu nosila je crne klasične salonke na špic i crni lakirani clutch s teksturom kože reptila. Zlatni sat te crveni ruž i lak za nokte zaokružili su ovaj outfit.

Malu crnu haljinu odabrala je i Anita Dujić Veljača. Njena haljina je bila u romantičnom stilu s čipkastim rubom, a nježnost haljine A-kroja razbio je sako sa šljokicama. Minimalistička debela ogrlica bila je pun pogodak uz ovu kombinaciju, što se ne bi moglo reći za bijele cipele na špic koje su poznate kao jedan od najtežih komada za kombiniranje.

Više modnih kombinacija pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr