Renata Sopek bira seksi cvjetni print

Željko Lukunić/PIXSELL
U četvrtak 20. ožujka u Kineskom paviljonu na Zagrebačkom Velesajmu modni dvojac ELFS je u sklopu 16. rođendana popularnog ženskog časopisa Cosmopolitan održao svoju samostalnu reviju. Popularne dizajnere došle su podržati brojne osobe iz javnog života, a među njima su najviše pažnje plijenile Renata Sopek i Jelena Rozga.
Vidi originalni članak

Renata se tako odlučila upravo za komad iz nove kolekcije ELFS-a, a to je bila pencil haljina kojom je dominirao pravi proljetni print.

Atributi i dekolte su naglašeni gornjim dijelom koji svakako laska Renati, a cvjetni uzorak unio je dozu romantike i nevinosti u styling. Voditeljica je haljinu kombinirala uz nude peep toe salonke i intenzivno ružičastom torbicom. Jači make up na očima činila je crna olovka u kombinaciji s umjetnim trepavicama, dok je na usnama bilo sjajilo u nježno ružičastoj nijansi kojem je Renata već dulje vrijeme vjerna. Odličan balans između seksi i romantičnog stylinga postignut je blago uvijenom kosom nehajno prebačenom na jednu stranu.

Na kartu pravog seksipila igrala je pjevačica Jelena Rozga koja je dugo vremena bila i zaštitno lice ELFS-a. Ipak, za ovu prigodu odlučila se za kreaciju s potpisom Vain. Mala crna haljina uvijek je dobar odabir, a posebno senzualno izgleda s prozirnim detaljem koji čini duboki V izrez na dekolteu. Jelena je dodala i trendi notu pomoću metalik zlatnih salonki na špic, a velika pismo torbica zaokružila je dojam. Kosa je izravnana i blago zalizana, dok je make up bio u retro tonu s crnim tušem koji je istaknuo oči i crvenim ružem na usnicama koji je dao točku na i ovom seksi stylingu popularne pjevačice.

U galeriji pogledajte fotografije ostalih uzvanika...

Posjeti Miss7.24sata.hr