Ravne crne sandale najsvestraniji su ljetni par, mogu se nositi na sve i uvijek - evo 10 novih modela

Instagram @emmahill Instagram @emmahill
Vidi originalni članak
  • Ravne crne sandale bi se pronašle na našem popisu 5 odjevnih komada bez kojih ne možemo zamisliti ljeto i nosimo ih iz sezone u sezonu
  • Bilo da je riječ o jednostavnim ravnim modelima s tankim trakicama oko noge ili o trenutno popularnim modelima s debljim potplatom, crne sandale uvijek nađu put do našeg srca (i ormara)
  • Ako si poput nas, izdvojili smo 10 modela crnih sandala s kojima nećeš pogriješiti, a moći ćeš ih nositi još dugi niz godina
  • Pročitaj više: Najdraže 'ružne' sandale nosimo i ovog ljeta - izdvojile smo 12 modela ribarskih sandala

Postoji nekoliko modela obuće koje nosimo oduvijek i nosit ćemo zauvijek, bez obzira na godine i modne trendove. Crne kožne čizme, bijele tenisice i crne sandale naši su osnovni (i omiljeni) komadi u garderobi. Iako se s dolaskom svake nove sezone mijenjaju trendovi i komadi koji su popularni, ponekad je najbolje ostati vjeran sebi i kupiti ono što ima smisla i što ćeš nositi i idućih nekoliko godina jer nema roka trajanja. Crne sandale su takav komad obuće za tople dane. Nosimo ih na plažu, na kavu, tijekom večernjeg izlaska, ali i u dugim šetnjama kada razgledavamo prirodne ljepote novih mjesta i gradova koje smo posjetili.

Modeli crnih sandala s godinama doživljavaju transformacije, ali ni s jednima od njih nećeš pogriješiti. Zavirili smo u ponudu u trgovinama i zaista su dostupni razni modeli, od rimljanki i ribarica do onih s debljim poplatom, natikača ili sandala sa zlatnim prstenom na palcu koje su nova fora ove godine. Izbor je šarolik, ali crna boja sve njih čini elegantnim i vječnim komadom.

Moda Jesmo li upravo pronašli najluđe cipele ljeta? Njihova peta je ono zbog čega nećeš proći nezapaženo

Posjeti Miss7.24sata.hr