Rasprodaja je počela i u Mangu, odabrali smo 7 modela srebrnih sandala po nižim cijenama

Instagram @donna.bombonna Mango srebrne sandale
Vidi originalni članak
  • Ljetne rasprodaje započele su u omiljenim high street trgovinama, a među sniženim artiklima nalazi se i mnoštvo cipela
  • Metalik je vrlo popularna opcija, posebno na sandalama, a Mango u efektnoj srebrnoj boji ima puno različitih modela
  • Klasične sandale s jednim remenčićem, natikače s visokom potpeticom ili punom petom te platforme samo su neki od srebrnih sandala na sniženju!

Metalik cipele veliki su ovogodišnji trend, a uz raskošnu zlatnu metalik boju, nezaobilazne ove sezone su i cipele u metalik srebrnoj boji. Mango ima posebno raznolik izbor, a uz salonke i balerinke, pažnju su nam privukli i upečatljivi modeli srebrnih sandala, koji su trenutno i sniženi.

Mnoštvo remenčića i šljokice samo su neki od ukrasnih detalja na već samima po sebi efektnim srebrnim sandalama, koje će savršeno izgledati na preplanuloj koži tijekom ljeta!

Moda Čini se da su Oran postale pomalo dosadne pa Hermès ima nove hit sandale, Chypre

Sandale koje svakako spadaju u kategoriju statement cipela, možemo nositi u kombinaciji s uvijek elegantnom crnom bojom, s kojom će se u kontrastu posebno lijepo istaknuti, ali i kao dodatak već dovoljno vibrantnom outfitu u nekom od trendi nijansi poput pink ili kobalt plave!

U nastavku smo izdvojile sedam predivnih modela srebrnih sandala s Mango ljetne rasprodaje!

Moda Sandale ove boje apsolutni su hit: ovog ljeta nosimo sve nijanse ružičaste!

Posjeti Miss7.24sata.hr