Ralph Lauren medo nam je jako drag, ali ova slatka lisica mu je opasna konkurencija

Next Foto: Next/Joules Jonty, džemper s lisicom (99 eura)
Vidi originalni članak

Jedan od džempera koji se mora naći u ormaru svake trendesetrice kada dođu hladniji dani, svakako je onaj na kojemu se nalazi Polo Ralph Lauren medvjedić u bilo kojem modnom izdanju. Zaista je najtrendi medvjedić kojeg znamo. No, koliko god nam on bio sladak i želimo svaki odjevni komad (čak i čarape) s njegovim likom, ovaj je medo dobio opaku konkurenciju. Naime, na Nextu smo pronašli krasan džemper brenda Joules Jonty koji na sebi ima lik još jedne šumske životinje - lisice. 

U pitanju je džemper koji dolazi u pravoj jesenskoj, tamnozelenoj boji te na prednjici ima lisicu, odnosno lisca koji je, baš poput Ralph Laurenovog mede, odjeven u vrlo kicoški outfit - bijele hlače, crveno plavi džemper, mokasine i jaknicu. Prava dandy kombinacija kakav dojam nam ostavlja i ovaj veliki džemper za ljude. S obzirom na bogatu nijansu zelene i vrlo profinjen izgled samog džempera, on će se odlično kombinirati s drugim komadima u old money stilu poput crnih hlača i smeđih mokasina, a ako ga nosimo u hladnijem razdoblju, ispod njega možemo odijenuti i košulju u bojama poput crvene ili plave. 

Iako nas ovaj džemper prilično podsjeća na Polo Ralph Lauren komade, njegova se cijena drastično razlikuje. Naime, cijene Polo Ralph Lauren džempera kreću se oko 500 eura dok cijena ovog džempera iznosi pristupačnijih 99 eura. Raspon veličina mu je također impresivan i kreće se od 34 do 54, a možeš ga nabaviti putem Next web shopa

Posjeti Miss7.24sata.hr