Puf rukavi su ove jeseni posvuda - na haljinama, majicama, bluzama pa i traperu... Pogledaj ove preženstvene modele iz naših trgovina

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Puf rukave ove jeseni ćeš moći vidjeti na bluzama, traper košuljama, topovima, majicama, ali i haljinama
  • Nosili su se u 80-ima, a ove jeseni su ponovno osvojili modnu scenu
  • I najobičnijoj majici ovi preslatki puf rukavi daju dozu elegancije

Jesenske kolekcije donose jedan romantičan i ženstven detalj - naglašene puf rukave, onakve kakvi su se posebno rado nosili u 1980-ima. High street trgovine već su preplavile bluze, traper košulje, majice i haljine s puf rukavima, kakve smo često viđale na Saint Laurent i Alexander McQueen kreacijama.

U modi 1980-ih puf rukavi bili su apsolutni hit - sjeti se samo serije 'Dinastija', a takva vrsta naglašenih rukava pojavila se u vrijeme kada su žene muškarcima htjele putem modnih komada poslati poruku da su jednako snažne i sposobne kao i oni. Izgleda da ih u jesen 2019. opet podsjećamo na to. 

I mnoge slavne osobe 80-ih su zajašile na ovaj modni val, a puf rukave obožavale su, među ostalima, i Madonna, Lady Di te Cate Blanchett koja ih i sada voli nositi. Danas dizajneri žele u svijet mode vratiti puf rukave, ali na način da ih prilagode sadašnjem trendu.

Moda Ove jeseni vladat će crvena! Odabrali smo haljine, torbe, hlače i bluze - sve do 199 kuna

Izgleda kako ni lijepa Izabel Kovačić ne može odoljeti puf rukavima i čest su detalj i na njezinim casual kombinacijama, baš kao i na svečanim outfitima glumice Cate Blanchett koja je nedavno je prošetala na premijeri filma "Where'd You Go Bernadette" u odijelu dizajnera Alexandera McQueena s puf rukavima oblikovanim poput cvijeta ruže.

A Marc Jacobs ih obožava: 

A ti? Bez obzira jesi li minimalistica ili ona koja voli raskošne modne kombinacije, sigurno te zanima ponuda modela s puf-efektom u našim trgovinama - uživaj u pogledu!

S lijeva na desno: Zara (199,90 kuna), Mango( 129,90 kuna), Zara (229,90 kuna)

S lijeva na desno: Bershka (129,90 kuna), Reserved (99,90 kuna), Bershka (250 kuna)

S lijeva na desno: Zara (299,90 kuna), Reserved (249,90 kuna), Zara (229,90 kuna)

Bershka (79,90 kuna), Reserved (129,90 kuna), Mango (199,90 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr