Lagane prugaste hlače zgodan su odabir za ljeto, a i vizualno izdužuju noge!

Instagram @sasha.mei Foto: Instagram @sasha.mei. hlače s prugastim uzorkom
Vidi originalni članak
  • Hlače s prugama, pogotovo one s okomitim, svestran su i stylish dodatak svakoj garderobi koji nosimo i ovog ljeta
  • Velika prednost koju okomite pruge imaju pred drugim uzorcima je u tome što vizualno izdužuju noge, stoga su idealne za one koje to žele postići spretnim odijevanjem
  • Prugaste hlače uvijek izgledaju elegantno i podižu svojim sofisticiranim printom podižu svaki outfit, a mi smo izdvojile 15 modela koje želimo nositi u ljetnim mjesecima!

Ljeto nam je stiglo pa u skladu s time nosimo i laganiju odjeću, od prozračnijih tkanina. Tako najdraže traperice zamjenjujemo modelima hlača od lana, satena i drugih mekih i laganih materijala u kojima će nam biti ugodno i na visokim temperaturama. 

Kako bismo razigrale naše odjevne kombinacije, našoj kolekciji hlača možemo dodati i one s uzorkom, a nama se posebno sviđaju elegantne okomite prugice, koje će vizualno izdužiti noge. Zbog ovog trika, slobodno ih možemo nositi i na sve modele ravnih cipela.

Moda Komad koji želimo: pareo hlače iz Zare učinile su nas fanovima ovog 'križanca', idealnog za grad

Svestrane i stylish, prugaste hlače dolaze u raznim verzijama, od najtanjih, koje posebno dobro izgledaju u kombinaciji s matching sakoom ili prslukom, do onih širih ili pak u vedrim bojama savršenim za sunčane dane.

Postoji bezbroj način kako možemo iznositi ovaj chic model, koji je primjeren i za razne prigode, a vole ga nositi i poznate modne influencerice.

U nastavku donosimo najljepše modele hlača s okomitim prugama!

Hlače sa širokim okomitim prugama

Šarene prugaste hlače u vibrantnim bojama

Tamne prugaste hlače

Prugaste hlače u neutralnim nijansama

Moda 20 midi haljina s Mangovog sniženja, od jednobojnih i satenskih do onih u jarkim bojama i s cvjetnim uzorkom

 

Posjeti Miss7.24sata.hr