Pronašli smo povoljnu verziju haljine Meghan Markle

Getty/Guliver
Buduća supruga princa Harryja se pojavljuje na svim važnijim događajima vezanim za poslove i velike evente kraljevske obitelji. Tako je zablistala i ovaj put u haljini koja podsjeća na pravi street style model
Vidi originalni članak

Biti nova članica kraljevske obitelji nije niti malo lako. Zna to Meghan Markle koja sve više sudjeluje u događajima na kojima je pozvan princ Harry i cijela njegova obitelj. Zato je na nedavnom sastanku Commonwealtha Meghan Markle odlučila zablistati u dovoljno profinjenoj kombinaciji.

U outfitu koji neće odvlačiti preveliku pažnju, a koji će pokazati da odlično spaja moderno i tradicionalno. Tom prilikom odabrala je fantastičnu haljinu Altuzarrina potpisa. Riječ je o pravoj ljetnoj haljini na tanke prugice s velikim gumbima, a njoj je dodala otvorene Tamara Mellon cipele. Kako je haljina otvorenija oko dekoltea, prebacila je ležerno jaknu preko ramena da bi stvorila dojam ozbiljnosti.

SKINCARE Meghan Markle OVO doručkuje za sjajnu kožu

Sličan model smo pronašli u Zari. Riječ je o fantastičnoj haljini po cijeni od 299.90 kuna. Ova povoljnija verzija haljine ima duge rukave, ali i jedno sasvim zanimljivo vezanje - dva križna pojasa preko prsa. Model je dužine ispod koljena što ju čini savršenom haljinom za poslovne i privatne kombinacije, te se lako kombinira i sa štiklama i sa tenisicama.

Posjeti Miss7.24sata.hr