Pronašli smo najljepše modele sandala, tenisica i salonki za tople dane pred nama

Deichmann
Vidi originalni članak

S proljećem dolaze i novi trendovi obuće. Ova sezona posebno raduje sve zaljubljenike u modu, jer ove sezone nosi se sve - od ležernih tenisica do elegantnih potpetica. Bez obzira na to koji je vaš stil, omiljena destinacija za kupovinu kvalitetnih, trendy i pristupačnih modela obuće u novoj kolekciji pripremila je ponešto za svakoga. U nastavku donosimo pregled najljepših modela obuće koju smo pronašli na policama trgovina Deichmann. 

Sandale

Čini nam se kako svakog dana provjeravamo vremensku prognozu ne bi li dnevna temperatura pokazala da je vrijeme sandala napokon stiglo. Sandale su obavezne ove sezone, a zbog predivnih modela koje smo pronašli u Deichmannu, posebno nestrpljivo očekujemo podizanje temperatura. Ovog proljeća, nosit ćemo sandale s platformama, block potpeticama i hrabrim dizajnom. Boje su ovog proljeća u fokusu svjetskih trendova, a upravo takvi modeli jarkih boja najzastupljeniji su u novoj Deichmann kolekciji za proljeće i ljeto. Udobne, trendy i zaigrane – sandale su naš omiljeni model obuće u Deichmannu. 

Tenisice

Tenisice su postale novi standard kada je u pitanju casual stil, a ove sezone nosi se sve, od bijelih tenisica do tenisica u jarkim bojama ili uz dodatak uzorka. Tenisice su savršen dodatak svakom proljetnom outfitu, a mogu se nositi uz sve, od traperica do haljina i odijela. Pronađite svoj omiljeni par tenisica u Deichmannu i uživajte u trendy ležernosti koju će podariti svakom vašem proljetnom outfitu.

Potpetice

Potpetice su uvijek u modi, a ove sezone dolaze u raznim visinama i oblicima. U trendu su blok potpetice koje pružaju stabilnost i udobnost, te su savršene za nošenje tijekom cijelog dana, ali i klasične, elegantne salonke koje ove sezone dolaze sa zanimljivim zaokretom. Lagane haljine, kratke i suknje midi dužine savršeno će izgledati uparene s nekim od trendy modela cipela s potpeticama iz Deichmanna. 

Ovog proljeća u Deichmannu vas očekuju najljepši modeli svih vrsta obuće za proljeće i ljeto! Nova kolekcija već se nalazi na policama i oduševit će vas raznovrsnim izborom, kvalitetom i cijenom. 

Pogledajte predstavljanje kolekcije i otkrijte još više stilova za sebe:

Istražite novu kolekciju i zaputite se u obližnji Deichmann po svoj novi, proljetni par trendy cipela, tenisica ili sandala. 

Posjeti Miss7.24sata.hr