Pronašli smo high-street verziju najtraženije košulje sezone

Instagram/Nives Celzijus
Uvjerili smo se kako je košulja na jedno rame vladarica sezone, a čini se da ćemo ovaj asimetrični komad nositi i na jesen
Vidi originalni članak

Kada je ovog proljeća dizajnerski brend Self-Portrait lansirao svoju dekonstruiranu košulju na jedno rame, odmah smo znali da je to komad sezone. Još u kombinaciji s plavo-bijelim prugicama i nezaobilaznim volanima, ova je košulja u rekordnom roku postala novi favorit većine blogerica, modnih urednica, zvijezda i ostalih obožavateljica mode. 

Self-Portrait košulja, net-a-porter.com (292 eura)

Jedva smo dočekali da se i naši omiljeni high-street brendovi inspiriraju ovim trendom i na police svojih dućana stave svoje verzije košulje sezone. Ovog su proljeća svi poludjeli za asimetričnim Zarinim košuljama, a sada je H&M predstavio model koji će osvojiti jesen. 

H&M košulja (300 kuna)

Ima nešto u tom golom, otvorenom ramenu koje ženu u isto vrijeme čini i elegantnom, ali i nevjerojatno seksi. Crvena, kao prava jesenska boja, savršeno će se uklopiti u tvoju kolekciju za sljedeću sezonu, a ono što je posebno super kod ovakvih košulja je činjenica da ju možeš nositi uvijek i svugdje. 

H&M košulja (300 kuna)

Asimetrični top još uvijek možeš uhvatiti na aktualnim sezonskim sniženjima, a nosit ćeš ga i kroz cijelu sljedeću sezonu. S obzirom da trend košulja (pogotovo onih prugastih!) neće tako skoro nestati, već smo krenuli s modnim pripremama za jesen.

Sve tri košulje: Zara (100 kuna)

 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr