Pronašli smo high-street verzije najboljih dizajnerskih torbica

miss7
Skupe dizajnerske torbice ne moraju ti biti samo san, naše omiljene high-street trgovine skrivaju njihove genijalne interpretacije
Vidi originalni članak

Od iznosa koje bi morala izdvojiti za originalnu torbicu luksuznih dizajnerskih brendova mogla bi te uhvatiti vrtoglavica pa ne čudi što mnogi, u potrazi za podjednako lijepim modnim dodacima, rješenje traže kod high-street brendova. Iako ih dijele različiti cjenovni rangovi, i 'no name' torbice, baš poput onih s potpisom dizajnera, nastoje pratiti aktualne trendove.

Chloe vs. H&M

Popularna Faye torbica favorit je brojnih modnih blogerica, a tko bi ikada rekao da se u H&M-u skriva njezina itekako dobra kopija...

Chloe Faye (1450 eura) ili H&M (80 eura)?

Fendi vs. Zara

Fendi vrećasta torba jedan je od vodećih ovosezonskih modela, a čini se kako je Zara inspiraciju za jesensku kolekciju tražila upravo u kolekciji ovog dizajnerskog brenda. 

Fendi (1350 eura) ili Zara (300 kuna)?

Gucci vs. Mango

I super popularni Gucci Bamboo ima svoju PUNO prihvatljiviju verziju! Kako je samo efektna...

Gucci Bamboo (3.500 eura) ili Mango (450 kuna)?

Valentino vs. H&M

Klasična Valentino torbica već je godinama na listama najpoželjnijih dizajnerskih modela. Švedski modni brend H&M predstavio je dosta dobru verziju sa zakovicama.

Valentino (1680 eura) ili H&M (35 eura)?

Stella McCartney vs. Zara

Na prvu je čak teško pronaći original! Falabella model Stelle McCartney već je nekoliko puta bio inspiracija Zarinim komadima, a ovoga puta pronašli smo i njezinu mini verziju.

Stella McCartney (850 eura) ili Zara (200 kuna)?

Simon Miller vs. Mango

Metalni krug definitivno je hit dodatak - to dobro zna i Mango koji u svojoj aktualnoj kolekciji ima čak desetak modela s ovim detaljem!

Simon Miller (910 eura) ili Mango (450 kuna)?

3.1. Phillip Lim vs. H&M

Model Phillipa Lima klasični je komad koji je već godinama IT komad. H&M je kreirao njegovu puno jeftiniju verziju, a rezultat nam se jako sviđa!

3.1. Phillip Lim (655 eura) ili H&M (40 eura)?

Mansur Gavriel vs. Zara

Klasična crna shopper torba komad je koji gotovo svaka djevojka želi u svom ormaru. Ova Zarina verzija čak ima i istu crvenu podstavu kao i njezina puno skuplja dizajnerska verzija. 

Mansur Gavriel (595 eura) ili Zara (180 kuna)?

Posjeti Miss7.24sata.hr