Pronašli smo Crocs modele na sniženju do 50%, a Brooke Shields crocsice je jučer nosila na plavom tepihu

Profimedia
Vidi originalni članak

Crocs cipele jedne su od onih oko kojih se lome koplja. Naime, jedan dio djevojaka ih obožava i smatra cool modnim komadom, dok ih drugi ne može zamisliti. Bez obzira u koji tim spadaš, Crocs natikače su veoma popularne, a pošle godine smo ih mogli vidjeti na brojnim djevojkama tijekom šetnje gradom jer su prestale biti obuća za po kući i postale trendi cipele.

Brooke Shields nije odoljela trendu, pa je na plavom tepihu dodjele nagrada Tony prošetala u žutim Crocs Classic natikačama koje je spojila sa dugom svečanom haljinom. Glumica nije skrivala nekonvencionalan odabir cipela, već ih je ponosno pokazivala podizanjem haljine.

Rekla je kako se odlučila za ovaj izbor obuće zbog nedavne operacije stopala. Vjerujemo da će Crocs s ovim potezom i velikim zanimanjem medija za styling Brooke Shields postati još traženija obuća, a mi nismo mogle odoljeti kada smo vidjele da su na popustima i do čak 50%.

Zanimljivo je, Crocs natikače su napravljene kako bi poduprle stopala i kako bi istima bilo udobno, a u njima koža diše te su idealna ljetna obuća. Crocs natikače su poznate kao golema ljetna obuća koju je ne moguće ne primijetiti na nozi, ali su baš zbog svoje glomaznosti, u trendu povratka čudnih i ružnjikavih cipela, idealan komad za istaknuti se. Osim popularnih natikača, Crocs u ponudi ima i elegantnije modele poput sandala i tenisica. Na web trgovini Epopusti Crocs sandale, natikače i tenisice su snižene do 50 %, a mi smo izdvojile naše favorite.

Crocs natikače - Classic 

 

 

 

 

Crocs natikače - Classic Platform

Crocs japanke

 

 

 

Crocs natikače - Brooklyn Sandal Lowwdg

Crocs natikače - Classic Platform Slide

 

Crocs tenisice

 

 

Life&style Mislila sam da se to nikad neće dogoditi, ali prvi put u životu poželjela sam Crocsice, i to novi model u svom najtoplijem izdanju

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr