Pronašle smo 5 pari pastelno roza sandala za manje od 200 kuna

miss7
Pastelno ružičasta hit je boja i ovog ljeta, a posebno je moderna i efektna na sandalama
Vidi originalni članak

Svi smo poludjeli za pastelnim bojama jer su tako romantične, ljetne i zgodne za kombiniranje. Ovladale su našim ormarima, ali i ormarićima za cipele. Posebno žestvena je, naravno, pastelno roza. Izbor sandala u pastelno ružičastoj boji je ogroman, ali postalo je malo izazovno kada smo si budžet postavile na samo 200 kuna. 

S obzirom da je u modi niska i deblja peta na sandalama, prvo smo tražili samo takve modele. Ono što smo pronašli ugodno nas je iznenadilo. Modeli su dovoljno klasični da nam pristaju i nakon trendovske manije. Ipak, sjajno su se uklopili i zgodni detalji poput prozirnih potpetica i mašnica.

Ponuda ravnih sandala ipak je nešto uža, ali uspjeli smo pronaći dva sjajna modela. Jedne su nam se dobale zbog kombinacije metalik boje s pastelno rozom. Taj nas je spoj odmah šarmirao. Drugi model su, pak, simpatične šlapice s mašnom od brušene kože. Izgledaju jako udobno i zgodno za duge ljetne šetnje. 

Moda Pronašli smo najslađe modele špagerica na punu petu

Ovim štedljivim modom, moramo priznati, iznenađujemo same sebe, ali nadamo se da smo pritom pomogle i tebi. U najmanju ruku, imaš sjajan izgovor za prošetati do trgovine i uvjeriti se da je sve što smo rekle savršeno točno.

Posjeti Miss7.24sata.hr